Sommerferie
Vinterferie

Hagan Lodge Resort - 4-8 personer

Hagan Lodge Resort er en hyttelandsby beliggende helt op til Loser skiområdet, så du bor med Ski in - Ski out. Her får du flotte hytter i et familievenligt skiområde og med en hyggelig atmosfære.
Til indkøbsmuligheder i byen Altaussee er der 3 km. I hyttelandsbyen er der også skiudlejning og skiskole og et større område til parkering samt restauranter og bar.  


I Hagan Lodge Resort kan du vælge mellem følgende hytte - alle med gratis WLAN forbindelse:

Lodge Alpine Comfort: Hytte på 82 m2 til 4-6 pers.
(max. 4 voksne + 2 børn under 15 år). 
Hytten er fordelt på 2 plan og indrettet med opholdsrum med kabel-tv og dobbelt sovesofa. Køkken med nødvendigt udstyr - bl.a ovn.
1 soverum med dobbeltseng. 1 soverum med 2 senge. WC/douche. Mindre terrasse.

Lodge Hagan Luxury: Hytte på 95 m2 til 6-8 pers. (max. 6 voksne + 2 børn under 15 år)
Hytten er fordelt på 2 plan og indrettet med opholdsrum med kabel-tv og dobbelt sovesofa. Køkken med nødvendigt udstyr - dog ikke alle med ovn. OBS! Hvis ledig kan bolig med ovn garanteres mod betaling af 250,-/uge. 
3 soverum hver med dobbeltseng. 2 x WC/douche. Sauna. Balkon eller terrasse.


Prisen inkluderer: Linned og håndklæder.

Slutrengøring er obligatorisk og koster: Lodge Alpine Comfort euro 90,-. Lodge Hagan Luxury euro 105,-. Betales på stedet.
Barneseng og barnestol koster samlet euro 15,-. Betales på stedet, men bestilles på forhånd.
Turistskat udgør euro 2,50,- pr. dag/pers. fra 15 år. Betales direkte på stedet.


Ankomst: Lørdag - lørdag. Dog i perioden 5/12 - 19/12 + 9/1 - 30/1 + 5/3 - 19/3 mulighed for kort ophold - Spørg på pris.Prisoversigt for Hagan Lodge Resort - 4-8 personer.
Type Alpin Comfort - max. 4 voksne + 2 børn under 15 år

Type Hagan Luxury - max. 6 voksne + 2 børn under 15 år

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.