Sommerferie
Vinterferie

Ferie Sverige

Familieferie Sverige:
I Sverige får du familieferie tæt på Danmark. Her er naturen og de svenske fjelde i centrum. Ferie i Sverige er lig med stilhed når du kommer ud i naturen, og nyd den sammen med hele familien i et afstressende miljø. Hold sommerferie hvor naturen er udgangspunkt for mange aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.

Ferie i Sverige byder på gode muligheder for at bo i sin egen hytte med naturen lige udenfor døren. Så er der plads til grillen og om aftenen hygge ved sofabordet med familiespil.

Se udvalget af familieferie i Sverige her.


Hytter og sommerhuse i Småland & Skåne:
Se det store udvalg af private sommerhuse og hytter, der udlejes i Småland og Skåne i Sydsverige. Her finder du en billig sommerferie i vores nabolands skønne natur. Flere af sommerhusene har egen sø og båd med mulighed for fiskeri og badning.

Se udvalget og book Hytter og sommerhuse i Småland & Skåne her.
Vær opmærksom på du videresendes til en ny side, hvor du online kan søge og booke.
Ved bestilling får du tilsendt papirer direkte fra Sverige med henvisning om, at bestillingen er foretaget gennem FJÄLLFERIE.
OBS! Vær opmærksom på, at der på prisen tillægges eksp. gebyr på 102,-.
Du kan altid kontakte FJÄLLFERIE ved spørgsmål før eller efter bestillingen.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.