Sommerferie
Vinterferie

Vinder af Knæk Cancer konkurrence

Tusind tak for støtten til arrangementet i Sæby 28.10.17, og til FJÄLLFERIE's stand på stedet. Vi er glade for at se så mange støtte op om denne vigtige sag.

Selve arrangementet Sæby Knækker Cancer samlede hele 106.000,- ind i løbet af dagen, som blev doneret sidst på aftenen. FJÄLLFERIE er stolte af at være en del af sammenholdet i denne by.

Konkurrence vinder
FJÄLLFERIE havde yderligere stillet et rejsegavekort på Kr. 5.000,- på højkant, og ved køb af Knæk Cancer lodder deltog man automatisk i denne konkurrence. Der blev solgt for Kr. 3.640,-, og vi rundede op til et pænt rundt tal, hvorfor FJÄLLFERIE lørdag aften donerede Kr. 10.000,- til Knæk Cancer.

Herunder kan I se videoen, hvor vinderen af gavekortet trækkes.

Det blev lod nr. 200 - STORT TILLYKKE til vinderen.
Har du dette lod, kan du henvende dig på kontoret i Pindborggade,
hvor du kan omveksle loddet til et gavekort.

 

 


30/10-2017

Sæby Knækker Cancer

Sæby Knækker Cancer 2017

Sæby Knækker Cancer

Der bliver trådt i pedalerne for den gode sag

Sæby Knækker Cancer 2017

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.