Sommerferie
Vinterferie

Kontantfrie destinationer

Det er nu ikke længere muligt at bruge kontanter ved kasserne på de skandinaviske destinationer; Trysil og Hemsedal i Norge samt Hundfjället, Högfjället, Tandådalen, Lindvallen, Vemdalen og Åre i Sverige.

I stedet kan man for de danske skigæsters vedkommende bruge de fleste kreditkort, og for de lokale gæsters vedkommende bankkort.

Planen er, at man ved at fjerne muligheden for kontant betaling kan fokusere mere på gæsterne og mindske køtider på de nævnte destinationer

Man ser det også som et skridt i den rigtige retning i forhold til tankerne om bæredygtighedsarbejdet. Uden kontanter forventes det, at miljøpåvirkningen mindskes og dertil kommer medarbejdernes sikkerhed.

De fleste af gæsterne på de nævnte destinationer bruger da også kontantløs betaling i dag, hvorfor skridtet tages fuldt ud nu. Man håber og tror da også, at overgangen vil forløbe glat og gnidningsløst.

25/10-2018

Kontantfrie destinationer i Skandinavien - Skiferie Sverige Norge - FJÄLLFERIE

Slut med kontanter ved kasserne i Hundfjället,

Högfjället, Lindvallen, Tandådalen, Vemdalen og

Åre i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.