Sommerferie
Vinterferie

Ny destination - Norefjell

FJÄLLFERIE udvider igen. Denne gang er det i Norge, nærmere betegnet Norefjell.

Norefjell ligger kun 110 kilometer fra Oslo og 220 kilometer fra Langesund, så man er med andre ord hurtigt fremme. De skiglade vil møde et afvekslende og koncentreret område, hvor der er noget for en hver smag. Lange nedfarter, nordens største faldhøjde og SKI IN - SKI OUT.

Går vi lidt mere ned i detaljen, findes der 28 piste i alle sværhedsgrader. Den længste nedfart er 6,5 kilometer og her er en imponerende faldhøjde på 1.010 meter - nordens største!

Der er også tænkt på langrendsløberne, idet der findes 120 kilometer løjper. De er fordelt på både dal og fjeld.

De mindste skiløbere har også et område at boltre sig på. Det ligger midt i området. Her findes de bedste muligheder for nybegyndere og børn, samt på toppen ved de blå piste.

Efter skiløbet, kan I finde flere muligheder for at spise ude eller gå på after-ski. Med en bolig lige ved Norefjell Ski & Spa, er der endvidere nem adgang til deres aktiviter, herunder en 16 meter klatrevæg, swimmingpool, sauna og træningsrum samt legerum, spaafdeling, restaurant, bar og natclub.

Se de flotte indkvateringsmuligheder her


11/11-2016

Norefjell er ny destination hos FJÄLLFERIE - Skiferie i Norge

Hold skiferie i Norefjell!

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.