Sommerferie
Vinterferie

Nyheder i Sälen

Den største nyhed i Sälen er udvidelsen af Hundfjället, hvor en ny ekspreslift med 8 stole står klar i den kommende måned. Til sæsonen er der investeret 100 millioner svenske kroner i Hundfjället, der ligger blot 10 minutter fra den kommende lufthavn, Scandinavian Mountains Airport.

Men den nye sæson byder på flere nyheder, ja faktisk en hel del. Lad os tage det fra en ende af:

Det store hit i fjor, SkiStar Fun Ride i Lindvallen udvides, og konceptet flytter nu også ind i Hundfjället, nærmere betegnet på bakke 6.

I det sydlige Lindvallen, i området mellem Gustavtorget og Sälfjällstorget, på Högfjället samt i det sydlige Tandådalen forbedres snesystemerne, samtidig med at de automatiseres. I Hundfjället bygger man et helt nyt snesystem langs med den kommende 8-stolslift. På Hundfjällstorget forbedres snekapaciteten for hurtigere at kunne tilbyde sne i direkte forbindelse med centrale parkeringspladser.

I det sydlige Lindvallen bygges en ny transportvej, bredere nedfarter og nyt rullebånd. I det østlige Tandådalen bliver parken og Valles skiland endnu bedre.

I Lindvallen kommer der både flere parkeringspladser og "drop-off-zoner", hvor familien og skiudstyr sættes af lige ved kanten af pisten, inden bilen parkeres. I både Lindvallen og Tandådalen bygges der nye parkeringspladser for at gøre adgangen til skiløb lettere.

For de overnattende gæster er der også godt nyt, da nye indtjekningsstationer vil gøre det lettere at komme til indkvarteringen lige efter ankomst.

Derudover flytter børnepasningen i Hundfjället ind i nye og større lokaler. Og hver dag i hele sæsonen, vil der være udvidede åbningstider, så man nu kan stå på ski frem til kl. 18. Dertil kommer flere muligheder for at spise ude i både Hundfjället og Lindvallen.

Det var noget af en mundfuld, men godt, at man stadig arbejder videre med at forbedre destinationerne i Sälen til glæde for de mange skiglade gæster.

08/11-2018

Nyheder i Sälen - Skiferie Sverige Norge - FJÄLLFERIE

Den kommende sæson byder på en række

nyheder og tiltag i Sälen

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.