Sommerferie
Vinterferie

Skisæson 2016/17

Så er FJÄLLFERIE klar med den kommende sæson i Lindvallen, Högfjället, Hundfjället, Tandådalen og Åre i Sverige samt Trysil og Hemsedal i Norge.

Bedømt på denne og forrige sæson, er der god grund til at booke boligen allerede nu, hvis ønsket er at sikre drømmeboligen i de allemest populære uger. Det gik stærkt i forrige sæson og endnu stærkere i den sæson vi nu er mere eller mindre midt i.

Omkring forudbestilling

Ved bestilling nu, skal der blot betales 1.000 DKK forud, såfremt den samlede pris er under 10.000 DKK. Er den samlede pris højere end 10.000 DKK, skal 10% betales forud.

Men så er I til gengæld sikker på at få den ønskede bolig. Det resterende beløb skal som altid betales 60 dage før ankomst.

27/01-2016

Skisæson 2016-2017 - Hundfjället, Högfjället, Lindvallen, Tandådalen, Åre, Hemsedal og Trysil - Skiferie i Sverige og Norge

Der er noget magisk i at stå på toppen. Her er det i Åre

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.