Sommerferie
Vinterferie

Vinterens nyheder i Åre

Den store nyhed i Åre, er naturligvis alpint VM, der afholdes 5-17 februar 2019. Alpint VM er den næststørste vintersportsbegivenhed næst efter OL, og Åre er vært for tredje gang. Har man et gyldigt SkiPass gælder det som entré til skifesten.
 
Nye gondoler
 
Åre vil til den kommende sæson udvide med 56 nye gondoler, der vil få 10 siddepladser eller 12 ståpladser. Med de nye gondoler øges kapaciteten til toppen med hele 20%, og dertil kommer, at komforten forbedres. 
 
På pistene
 
Frösvängen nr. 106, den nye varvingløjpe i Sadeln fra i fjor, udvides fra toppen til dalen. Åres Fun Ride udvides med endnu en ny strækning, der indeholder nye elementer og lyd. Den har samme start og mål som før. 
Dertil kommer et nyt moderne servicecenter i Björnen med skiudlejning, sportsforretning og reception. Der vil ligeledes være mulighed for børnepasning i det nye servicecenter.

 

28/8-2018

Vinterens nyheder i Åre - Skiferie i Sverige

Ny 8-sæders ekspreslift med opvarmede lædersæder

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.



Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.



ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.