Sommerferie
Vinterferie

Vinterens nyheder i Trysil

Op til hver sæson, finpudser eller udvikler vores forskellige destinationer deres område. I mere eller mindre grad. Trysil er ingen undtagelse fra denne, tør man næsten sige, regel. 

I Trysil fortsætter man med det de kalder et moderne internationalt twist på alt fra skilifte, priser, indkvartering og servicefaciliteter. Og man fortsætter med at udvikle skiområdet Skihytta.
 
Således bygges der op til den kommende sæson en ny børnelift, to nye børnepister med sjove Valle-elementer og nyt snesystem på bakke 5. 
 
Det nye børneområde kommer til at hænge sammen med Oleliften nr. S6 og pist nr. 16. Den nye børnelift starter ved parkeringspladsen og går op til Skihytterestauranten.
 
Dertil kommer, at SkiStar Fun Ride på pist 4 er udvidet og nye elementer tilføjes for at gøre oplevelsen sjovere for hele familien. Sidst men ikke mindst flytter Skiskolen i Trysil, Trysilguiderne, ind i nye lokaler på Turistsenteret. 

 

22/11-2018

Vinterens nyheder i Trysil - Skiferie i Norge

Også i Trysil er der nyheder til

den kommende sæson

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.