Vinterferie
Sommerferie

1 sted, 3 muligheder


Det er med stor glæde, at FJÄLLFERIE nu også kan tilbyde Davos i Schweiz med som en mulighed for den kommende skiferie.

Det er med stor glæde, at FJÄLLFERIE nu også kan tilbyde Davos i Schweiz som en mulighed for den kommende skiferie.

For mange er Davos også kendt for at lægge by til det årlige World Economic Forum, hvor politiske ledere og forretningsfolk fra hele jorden kommer forbi. Det kan lyde spændende for nogen og måske knap så spændende for andre. Davos er dog også et fremragende skiområde, og det lyder med garanti rigtig spændende for de fleste.

Med en beliggenhed 1.560 meter oppe, er der tale om et meget snesikkert område. Hele 80% af pistene ligger endda i 2 kilometers højde. 264 kilometer piste er der at boltre sig på med en fin blanding af blå, røde og sorte af slagsen. Pistene er fordelt på fem område, og bor du i Davos, er der nem adgang til de to største områder. Er du mere til langrend, vil du finde 110 kilometer præparerede løjper til det formål.

Et er optimale betingelser på pistene, noget andet er livet i byen, når dagen går ind i sin anden fase. Davos har med sine 11.000 indbyggere en vis størrelse, og der er et charmerende bymiljø, der byder på masser af sportsfaciliteter, shopping, restauranter og barer.

FJÄLLFERIE byder på 3 forskellige muligheder i for skiferien i Davos.

Hilton Garden Inn ligger centralt i Davos, midt mellem de to hovedbjerge. Det er et moderne hotel, der også gør noget ud at være miljørigtig med blandt andet solceller på taget. I vil opleve luksus og kvalitet hele vejen igennem. Hilton Garden Inn tilbyder blandt andet loungeområde med pejs, bar, restaurant, wellness, fitness og skirum. Prisen kan måske virke høj, men det er i den forbindelse vigtig at nævne, at børn under 16 år er gratis på forældrenes værelse. Hilton Garden Inn er for 2-4 personer.

Læs mere om Hilton Garden Inn her

I kan også vælge at bo i lejlighed i rolige og solrige omgivelser, men stadig centralt. Apartment Solaria har lejligheder fra 2 til 6 personer og ligger 700 meter fra den nærmeste lift, som I kan komme til via en gratis skibus. Solarias egen ski shuttle kører til den anden lift ved Jakobshorn. Langrendsløjperne starter lige ved lejlighedshuset. Apartment Solaria tilbyder blandt andet leje af DVD og PlayStation samt gratis låne kælke og eksempelvis mikroovn og miniovne, fondue eller racklette samt bestille Internet forbindelse.

Læs mere om Apartment Solaria her

Tredje mulighed er Hotel Montana, der ligger kun 100 meter fra liften mod Parsenn. Den gratis skibus stopper kun 50 meter fra hotellet. Hotel Montana er et enkelt hotel med al det fornødne. Prisniveauet er lavt, men ikke desto mindre indgår liftkort for fem dage i prisen.

Læs mere om Hotel Montana her

19/9-2014

Hilton Garden Inn - Davos - Skiferie i Schweiz

Hilton Garden Inn i Davos i Schweiz

Apartment Solaria - Davos - Skiferie i Schweiz

Apartment Solaria i Davos, Schweiz

Hotel Montana - Davos - Skiferie i Schweiz

Hotel Montana i Davos, Schweiz

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra