Vinterferie
Sommerferie

2 nye i Østrig


Vi præsenterer hermed to fornemme nyheder i Østrig. Der er i begge tilfælde tale om hotellejligheder. Den ene mulighed ligger i Gastein, mns den anden ligger i Zell am See

Vi præsenterer hermed to fornemme nyheder i Østrig. Der er i begge tilfælde tale om hotellejligheder. Den ene mulighed ligger i Gastein, mens den anden ligger i Zell am See.
 
En skiferie til Gastein byder på smukke omgivelser ved den lange Gasteinerdal, hvor i alt 4 skiområder danner rammen om et af Østrigs bedste skiferie steder. Og har du modet til det, findes der en hængebro med en længde på 140 m., der hænger i 2.300 meters højde. 
 
Skimæssigt, byder Gastein på 220 km. piste og 48 lifte, der kan betjene 71.260 mennesker i timen. Området domineres af røde piste, men der findes naturligvis både blå og sorte også. Læs mere om skifakta i Gastein her.
 
Mondi Holiday Bellevue er et stort hotel og lejlighedshus. I bor i centrum af Gastein med kun 800 meter til byens hovedlift. Som gæst i en af lejlighederne er der mulighed for at benytte hotellets faciliteter, såsom wellnessområde med pool, sauna og dampbad med mere. For børnene findes Kids Holidayclub for børn fra 3 år med aktiviteter fra mandag til fredag. 
 
Mondi Holiday Bellevue byder på to typer lejligheder på henholdsvis 30 og 50 m2 til 2 eller 2-4 personer. 
 
Læs mere og se billeder af Mondi Holdiday Bellevue her.
 
Zell am See ligger som nogle måske ved i Europa Sportregion, der også omfatter Kaprun og den kendte gletcher Kitzsteinhorn og I kan nå det hele med et enkelt liftkort. I dette område er der skiferie for enhver smag. Den charmerende by Zell am See ligger ved foden af Schmittenhöhe. En by med masser af charme, restauranter og indkøbsmuligheder, altså typisk for Østrig.
 
Apartment Neue Post ligger i centrum af Zell am See og ligger i det flotte Hotel Neue Post. Kun 200 meter til liften eller 50 meter til skibussen. Udover bar, restaurant og terrasse, kan I som lejlighedsgæster gratis benytte wellnessområde med opvarmet udendørs overdækket pool, sauna, dampbad og boblebad samt fittnesrum. Mod betaling er der mulighed for bordfodbold og spillemaskiner. 
 
Apartment Neue Post tilbyder to lejligheder på henholdsvis 55 og 70 m2 med plads til 2-4 og 4-6 personer. 
 
Læs mere og se billeder af Apartment Neue Post her

26/11-2013

Mondi Holiday Bellevue - Gastein - Skiferie i Østrig

Bo i centrum af Gastein

Apartment Neue Post - Zell am See - Skiferie i Østrig

Eller i centrum af Zell am See

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra