Vinterferie
Sommerferie

To nyheder i Passo Tonale


FJÄLLFERIE tilbyder to nye steder i Italien til skiferie. De er placeret i smukke Passo Tonale, og begge ligger tæt på liften

Passo Tonale skiområdet ligger i Val di Sole. Selve byen Passo Tonale ligger i 1.800 meters højde, mens skiløbet når helt op i 3.00 meters højde. Det er med andre ord et yderst snesikkert område vi befinder os i.
Er ønsket lidt flere indkøbsmuligheder, ligger den lidt større by Ponte di Legno blot 12 km. væk. Skiområder ved de to byer er sammenhængende. 
 
I området er der 100 km. piste, der betjenes af 30 lifte, der til sammen kan håndtere 32.000 pers/timen. Trods den høje placering, er næsten alle piste forsynet med snekanoner. Og der findes både noget for snowboardere og langrendsløbere.
 
Med de brede boulevarder og overskuelige piste ned mod byen, egner Passo Tonale sig også godt til børnene. Der findes et indhegnet område til skiskole for de mindste, og der er desuden mulighed for pasning af børn. Børn født i 2005 og derefter kører ydermere gratis i alle lifte.
 
Det er i dette område, at vore to nyheder ligger. Hotel Delle Alpi, er den ene af dem. Der er tale om et nyrenoveret hotel, som ligger i udkanten af Passo Tonale, med kun 100 meter til liften.
 
Hotel Della Alpi har alt, hvad I har brug for på ferien, såsom en god restaurant, en meget stor vinliste, bar, wellness område (mod betaling) med inden- og udendørs swimmingpool, og meget mere. For 45€ pr. person/uge, er der adgang til wellness området, der også byder på sauna og dampbad.
 
Hotel Della Alpi findes der værelse med plads til 2-3 og 3-4 personer. Der er ½ pension og gode børnerabatter. 
 
Læs mere om Hotel Delle Alpi her.
 
Den anden mulighed er Residence Savoia. Med kun 30 meter til liften er I godt placeret. Og en kort gåtur bringer jer ned til byen, hvor der kan købes ind i butikkerne og maden nydes i restauranterne, 
 
Residence Savoia tilbyder 2 typer lejligheder på henholdsvis 38 m2 og 45 m2 til 2-4 og 4-6 personer. 
 
Se billeder og priser på Residence Savoia her.

25/9-2013

Hotel Delle Alpi - Passo Tonale - Italien

Flot ser det ud, Hotel Delle Alpi

Residence Savoia - Passo Tonale - Italien

Residence Savoia ligger kun 30 m. fra liften

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra