Vinterferie
Sommerferie

4 nye i Østrig


Vi er glade for at kunne præsentere ikke mindre end 4 nye muligheder i Østrig. Der er tale om 2 hoteller i Sölden, 1 hotel i Kitzbühel og lejligheder i Wilder Kaiser.

Vi er glade for at kunne præsentere ikke mindre end 4 nye muligheder i Østrig. Der er tale om 2 hoteller i Sölden, 1 hotel ved Kitzbühel og lejligheder i Wilder Kaiser.

Sölden

Sölden har et af Østrigs største gletcherområde, hvilket gør området til et af de mest snesikre. Og Sölden er et populært valg blandt danske skiferie gæster i Østrig. De 33 lifte giver adgang til 144 km. piste og som det eneste sted i Østrig, finder I 3 alpetoppe højere end 3.000 m. Udsigten i dette område skal opleves ved selvsyn - den lader sig kun fattigt beskrive med ord.

Hotel Sunny bor I midt i byen med kun 600 m. til liften Gigijochbahn, der fører jer op i området. På trods af den centrale placering i forhold til byens mange muligheder, er der tale om en rolig position. Et hotel med mange fine muligheder, ½ pension og børnerabat.

Læs mere om Hotel Sunny her

Hotel Erhart er et charmerende hotel tæt på liften Gaislachkogelbahn, og som med Hotel Sunny ligger det centralt placeret men stadig i en rolig position. Her er der ½ pension og fornuftige børnerabatter samt dagligt gratis adgang til badet i "Freizeit Arena". 

Læs mere om Hotel Erhart her

Kitzbühel

En by med traditioner og ægte østrigsk charme samt et godt skiområde. Her kan I hvert år i januar opleve det traditionsrige skiløb Hahnenkam Race. I kan også opleve den spektakulære og 3,5 km. lange lift, der forbinder Jochberg med Pass Thurn. Hele området byder på 50 lifte og 170 km. piste.

Berghotel Holzer ligger kun 150 m. fra liften ved Pass Thurn, og hvis der er gode sneforhold, kan I stå på ski tilbage til hotellet. Mindre og hyggeligt hotel med flere muligheder. Og der er tale om et hotel med særdeles fornuftige priser samt ½ pension og børnerabat.

Læs mere om Berghotel Holzer her

Wilder Kaiser

Det største sammenhængende skiområde i Østrig. Ikke mindre end 91 lifte og imponerende 279 km. piste. Og så er der tillige let adgang til området fra motorvejen. Her får I adgang til et varieret skiområde, der passer perfekt til hele familien og de mere øvede skiløbere. Et perfekt sted til skiferie i Østrig.

Apartment Martin er et lejlighedshus i villastil med prisbillige lejligheder på mellem 38-70 m2 til 2-5 personer beliggende midt i Westendorf kun 500 meter til den nærmeste lift. 

Læs mere om Apartment Martin her

18/11-2013

Hotel Sunny - Sölden - Skiferie i Østrig

Hotel Sunny i Sölden, Østrig

Hotel Erhart - Sölden - Skiferie i Østrig

Hotel Erhart i Sölden, Østrig

Berghotel Holzer - Kitzbühel - Skiferie i Østrig

Berghotel Holzer ved Kitzbühel, Østrig

Apartment Martin - Westerdorf i Wilder Kaiser - Skiferie i Østrig

Apartment Martin i Westendorf i Wilder Kaiser, Østrig

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra