Vinterferie
Sommerferie

5 km. skøjtespor i Stöten


Stöten i Sverige får er nyt langrendsspor på 5 kilometer til vinter. I de seneste år er interessen for langrend vokset kraftigt og

Stöten i Sverige får er nyt langrendsspor på 5 kilometer til vinter.

I de seneste år er interessen for langrend vokset kraftigt og det samme gælder behovet for endnu et langrendsspor i Stöten. Det har de taget konsekvensen af i det populære område. Således har de i Stöten bygget et nyt spor på 5 kilometer i sammenhæng med de tre eksisterende spor.  Det nye spor er det første skøjtespor i området og nu tilbyder Stöten i alt 20 kilometer præparerede langrendsspor samt 2 styk på Kalfjället.

De i alt 20 kilometer fordeler sig med fire spor på henholdsvis 3, 5, 5, og 7 kilometer. Sporet på 3 kilometer er belyst frem til kl. 23. Du kommer i gang ved sporcentralerne ved Ranchens og Soltorgets parkering, mens det nye spor starter nedenfor Stöten Ranch Camping.

De to spor på Kalfjället kommer du til ved hjælp af lifte og der er en fantastisk udsigt. Det ene spor er cirka 12 kilometer langt og starter ved Mormors Störtlopp. Det andet spor er cirka 3,5 kilometer langt og starter ved toppen af 6-stolsliften. Her vil du opleve en fremragende 360 graders udsigt over Sälenfjällen og fjeldet på den norske side.

Det skal bemærkes, at vejret på Kalfjället hurtigt kan slå om, så tjek vejrudsigt og liftrapport inden I begiver jer af sted. Ellers spørg personalet, der altid er klar med hjælp.

I Stöten er man naturligvis glad for udvidelsen.

-Det føles godt, at vi ni kan tilbyde endnu bedre langrendsdækning i Stöten, og vi håber, at mange af vore gæster vil teste langrendssporene på deres skiferie i Stöten, siger Christoffer Tilstam, der er marketingchef i Stöten i Sverige.

Se hytter og lejligheder i Stöten her.
 
17/12-2013

Langrend i Stöten - Skiferie i Sverige

Langrend er en populær form for motion på skiferien. 

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra