Vinterferie
Sommerferie

Charlottes ferie 2014


Vi oplever ofte, at vore kunder spørger til, hvor vi selv tager hen på ferie. Både med hensyn til sommer- og vinterferie.

Det er naturligvis ikke nogen hemmelighed, så hermed følger en kort beretning fra Charlottes sommerferie i 2014. Charlottes familie består af 2 voksne og 2 børn.

Ferien startede med 2 overnatninger på Wahaha Paradise Family Resort. Et kort ophold inden turen fortsatte mod badeferien i Kroatien.

Ved Wahaha er der et dejligt poolområde samt en flot kunstigt anlagt badesø. Stedet byder også på gratis tennis og minigolf. Derudover er der en legehal med andre aktiviteter, hvoraf nogle mod betaling. Wahaha byder på en dejlig restaurant med god betjening og forplejning. Og så er der gode muligheder for cykel- og gåture i området.

Videre til Kroatien

Næste stop er Zaton Holiday Resort i Kroatien, som Charlotte beskriver som et super flot resort med følgende hovedpunkter:

• Flot receptionsområde med handelsgade, restauranter, butikker m.m.
• Alt er flot vedligeholdt og meget lyst og venligt.
• Dejlig strand og pool område – super til børnefamilierne.
• Lejligheder/Bungalows med legepladser tæt på.
• Alle lejlighederne ligger rigtig godt i forhold til centrum, pool og strand.

Ved indkørslen til Zaton Holiday Resort, findes et supermarked, der har et fornuftigt udvalg, men er ønsket billigere priser eller større udvalg, er der cirka 15 kilometer til Zadar, hvor der naturligvis findes langt flere muligheder.

Fra resortet kan man gå til Nin, der er en fin gammel by, og cirka 80 kilometer fra Zaton Holiday Resort findes 2 nationalparker, der er et besøg værd. Er I til shopping, findes der ved Zadar et kæmpe shoppingcenter ”Super Nova”.

For de fysisk aktive, er der ved Zaton Holiday Resort mulighed for tennis, fodbold på kunstgræsbaner, basketball og minigolf. Dertil kommer en løberute på 2,5 kilometer. Ruten ligger i skygge af træerne med forskellige stationer undervejs, hvor der kan trænes forskellige muskelgrupper.

- Vi nød vores 8 dage på Zaton, og kommer meget gerne til dette sted igen, siger Charlotte.

Næste stop Italien

Efter Kroatien venter Italien, nærmere betegnet Gardasøen, hvor bjerghotellet La Rotonda venter. Besøget i Italien starter uheldigt med en massiv lastbiltrafik på motorvejen. Efter at have forladt motorvejen, står den på et spor omkring søen, så her går det heller ikke stærkt, men stille og roligt nås destinationen.

Hotel La Rotonda har en super flot beliggenhed, og familien bor på et værelse med udsigt til søen. Hotellets 2 pools og børnepool ligger oppe bagved sammen med en pizza restaurant.

Fra hotellet er der mulighed for at gå en tur til Gadola, der ligger kun 500-800 meter fra hotellet. En hyggelig by med butikker, restauranter m.m. Dertil anbefaler Charlotte en tur til Limone (citronernes by), der er ligger hyggeligt placeret ved søen.

Cirka 1-1,5 times kørsel fra Hotel La Rotonda ligger Gardaland, der er et must, hvis man er på de kanter. Charlotte beskriver det som et super forlystelsesland som SKAL opleves. Et fif er dog, at man er opmærksom på, at minimumshøjden ved mange forlystelser er 140 centimeter og enkelte steder 120 cm. Billetterne blev købt i receptionen på hotellet og dermed slap de for at stå i kø på stedet. Hvis det skal sammenlignes med noget fra Danmark, kan Gardaland bedst sammenlignes med Fårup Sommerland, bare større og virkelig flot. Om Italien skal det også nævnes, at der er en rigtig flot og frodig natur ved Gardasøen – et virkelig smukt område.

Efter 5 dage ved Gardasøen gik turen atter retur mod Danmark.

- Men en super god ferie, som bare er fløjet af sted! Vi glæder os allerede til næste års ferie, slutter Charlotte.
 

10/6-2016

Zaton Holiday Resort - Zadar - Sommerferie i Kroatien

Zaton Holiday Resort set fra oven

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra