Vinterferie
Sommerferie

FJÄLLFERIE på 3SkiEvent 2014


Igen i år kan man finde skirejsebureauet FJÄLLFERIE blandt udstillerne på 3SkiEvent 2014 i Aarhus

Igen i år kan man finde skirejsebureauet FJÄLLFERIE blandt udstillerne på 3SkiEvent 2014 i Aarhus, lørdag den 4 oktober på Bispetorv. FJÄLLFERIE er leveringsdygtig i alle de populære destinationer i Sverige, Norge, Østrig og Italien samt LAAX og Davos i Schweiz. Det gælder kør-selv skiferie, bus til Sverige og Norge samt tog til Åre i Sverige.
- Vi sælger skiferier, fordi vi selv elsker denne form for ferie, og vi har en drøm om at udbrede budskabet om alle de lykkelige stunder og oplevelser skiferien kan give til hele familien, siger Thomas Andreasen fra FJÄLLFERIE.
Med 20 års erfaring er FJÄLLFERIE i dag en af de største danske skiarrangører til eksempelvis Idre Fjäll, Åre, Sälen, Hemsedal og Trysil.

Konkurrencer på standen
Som i fjor, er der igen i år mulighed for at deltage i flere konkurrencer og få gode tilbud på FJÄLLFERIE’s stand. Udover gavekort og skibriller, kan du vinde en skiferie i en luksuslejlighed i LAAX i Schweiz.
- Der vil være ekstra fokus på det fantastiske område LAAX i år. Og der vil være en repræsentant fra LAAX på standen hele dagen, så alle skiferiegæster kan få svar på deres spørgsmål om dette område.
Der vil også være mulighed for at teste sine evner i den østrigske leg med at banke et søm i en træblok, og lykkes det inden for et bestemt antal slag, vindes der et gavekort på 500 kroner.
- Alle vindere af et gavekort deltager i øvrigt automatisk i en udtrækning senere på dagen. Det eneste de skal gøre er at møde op på standen, men så er der til gengæld mulighed for yderligere at vinde et par skibriller eller ombytte gavekortet på 500 kroner til et på 2.500 kroner, der er førstepræmien, siger Thomas Andreasen.

Eksperthjælp hele dagen
FJÄLLFERIE vil hele dagen være behjælpelig med svar på alle spørgsmål til den kommende skiferie, og det gælder naturligvis til alle destinationer. Dertil kommer muligheden for at booke direkte på standen.
Bestil for eksempel en skiferie til Idre Fjäll i Sverige i december måned. Her får de første 3 bestillinger på standen, et stort gavekort oven i rejsen. Gavekortet kan benyttes på Idre Fjäll til eksempelvis liftkort, skileje, skiskole, i sportshallen eller i supermarkedet.

16/9-2014

3SkiEvent 2014 - Kom og mød FJÄLLFERIE

 

 

 

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra