Vinterferie
Sommerferie

Hundfjället udvider


Ny 8-sæders skilift i Hundfjället - Skiferie i Sverige
 
En ny 8-sæders ekspreslift bliver startskuddet på Hundfjällets udvikling mod et internationalt produkt med Skandinaviens mest moderne 8-sæders ekspreslift, nye pister og et udvidet snesystem.
 
Hundfjället, der ligger mindre end 10 minutter fra den kommende lufthavn Scandinavian Mountains Airport, vil i de kommende år udvikles til at blive et internationalt fjeldresort. Allerede i vinteren 18/19 kan gæsterne se frem til en ny ekspreslift, West Express, med opvarmede lædersæder, hurtige ture samt beskyttelse mod vind og vejr.
 
Dalstationen kommer til at ligge midt på Hundfjällstorget, og strækningen går, præcis som navnet antyder, mod vest op ad fjeldet. Med en længde på hele 1.366 m og en højdeforskel på 229 meter bliver det et perfekt sted at hvile benene og slappe lidt af (helt præcist 3 minutter og 48 sekunder), før det er tid til at begive sig ud på pisterne til næste løb.
 
Topstationen er placeret over Långbackarna i den vestlige del af skiområdet, som længe har været populært blandt gæsterne. Området byder på spændende skiløb for hele familien med sjove, kuperede bakker. Med den nye ekspreslift bliver området mere tilgængeligt og særdeles velegnet for dem, der gerne vil komme op på toppen nemt og bekvemt og nyde skiløb i topklasse!
 
De to bøjlelifte, som går mod vest, får nu en ny strækning med start oven over børneområdet, hvilket både giver bedre skiløb og børneområde. To helt nye tallerkenlifte gør det nemt for familier at komme rundt i området omkring Trollskogen. En yderligere satsning til vinteren 18/19 er børnepasningen ved Valles Snölekis, som flyttes og får et løft.
 
14/8-2018

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra