Vinterferie
Sommerferie

Kobling til Branäs


Med sin korte afstand til Danmark, er Branäs det oplagte sted for danske familier at holde både en lang, men også en kort skiferie.

Med sin korte afstand til Danmark, er Branäs det oplagte sted for danske familier at holde både en lang, men også en kort skiferie. Branäs tilbyder 30 piste, alle udstyret med snekanoner. Ud af 21 lifte, råder Branäs over en Gondollift med 32 gondoler, der sammen med en express 4-stolslift, bringer dig til toppen.

Større udvalg
Op til denne sæson, har vi udvidet antallet af boliger i Branäs betragteligt. Således kan du nu vælge mellem 38 bolig områder med plads fra 4 personer og op til 21 personer – langt de fleste med meget kort afstand til liften.

Book online
Ikke nok med vi har udvidet antallet af boliger markant, vi er nu også koblet direkte til systemet i Branäs. Det giver den fordel til dig, at du hos FJÄLLFERIE kan finde alle ledige boliger, og booke alt online.
Ved flere af områderne kan du endda booke præcis det hyttenummer, du ønsker, og ved bestilling kan du se nøjagtigt, hvor den ligger i forhold til liften.
Desuden kan du nu også ved online bestilling af bolig tilkøbe liftkort i Branäs.

Se udvalget af hytter og boliger her

 

05/10-2017

Branäs - Skiferie i Sverige

Skønne Branäs.

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra