Vinterferie
Sommerferie

Ny destination - Vemdalen


Nu giver FJÄLLFERIE alle skiglade mulighed for at komme til Vemdalen. Her finder du et af Sveriges største alpine skicentre, der breder over de tre områder Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna.

Nu giver FJÄLLFERIE alle skiglade mulighed for at komme til Vemdalen. Her finder du et af Sveriges største alpine skicentre, der breder sig over de tre områder Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna. 

I Vemdalen vil I opleve charmerende fjeldhygge tilsat et strejf alpestemning, og der findes et stort udvalg af hytter og lejligheder tæt på pisten og liften. Den nemmeste måde at komme derop, er via tog fra Malmö - en meget afslappende rejseform. 

De tre omtalte områder ligger 15 kilometer fra hinanden, men der kører skibus i fast rutefart mellem dem. Skibussen er gratis med 6-8 dages liftkort. De tre områder kan til tilsammen mønstre 54 kilometer alpinbakker, der er fordelt på 58 piste, hvoraf 81% er forsynet med snekanoner. Pistene giver mulighed for alt lige fra de største udfordringer for de øvede og til de mere familievenlige bakker. 

Langrendsløberne har ligeledes gode forhold med hele 50 kilometer præparerede løjper. Sporene hænger sammen og fordeler sig over de tre områder med løjpelængder fra 2 til 10 kilometer.  

Udover at byde på funparker, ved alle tre områder, er der også tænkt på de mindste skiløbere, som ligeledes kan glæde sig til gode børneområder alle tre steder. 

Ved Vemdalen findes mange aktiviteter udover skiløbet. Der er blandt andet 15 restauranter og cafeteria, 6 barer og natklubber samt flere butikker. Der er ligeledes mulighed for at prøve kræfter med snescooter, kælkning og hundeslæde. 

Antallet af boliger vil løbende blive udvidet den kommende tid.

Bestil hele pakken med bolig og togtransport. 
Se muligheder og priser her.


03/11-2016

Vemdalen er ny destination hos FJÄLLFERIE - Skiferie i Sverige

Hold skiferie i Vemdalen!

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra