Vinterferie
Sommerferie

Ny lift i Branäs


Efter en vintersæson med et rekordstort antal overnatninger, foretager Branäsgruppen en kæmpe investering i en super moderne 4-stols lift

Efter en vintersæson med et rekordstort antal overnatninger, foretager Branäsgruppen en kæmpe investering i en super moderne 4-stols lift, der går hele vejen op til toppen. Satsningen forventes at stå i cirka 40 millioner kroner- og det er en af de absolut største investeringer på skiområdet i Sverige i år.

Den nye lift knytter Branäs by og Branåasbjergts top sammen. Et ønske, der længe har været efterspurgt og ved hjælp af østrigsk ingeniørkunst bliver det endelig en realitet. På den måde får skiløberne en ekstra mulighed for at nå op til toppen og for skianlægget i Branäs vil det medføre højere kvalitet og en større gennemstrømning af skiløbere.

- Siden gondolliften i forbindelse med anlæggets opstart, er dette den største enkeltstående investering vi har foretaget. Det har været meget efterspurgt og gør det muligt at tage gæster op til bjerget uanset vejrforhold. Samtidig udvider vi skiområdet i syd markant, hvilket er vigtigt i forhold til vores fremtidige ekspansion, siger koncernchef Anders Kjällstrøm, Branäsgruppen.

Kapaciteten med hele 2.200 mennesker i timen med den nye lift. Konstruktionen kommer fra den ledende på området, nemlig Doppelmayr og skulle være uhørt bekvem og enkel at anvende selv for mindre børn.

- Den nye ekspres stolelift, bliver en af de største uden for bjerg områderne og vil tilføre endnu mere Ski in - Ski out, siger Peter Stranberg, Doppelmayr Scandinavia.

Udover den nye stolelift, er der også store private investeringer i nye senge. Hele udbygningen forventes at være klar til sæsonåbningen i 2014. Men her stopper det ikke, for allerede i sommeren 2015 påbegyndes et nyt byggeri af yderligere en ski lodge. Denne gang på toppen af bjerget.

Læs mere om Branäs her

 

 

27/10-2014

Ny lift - Branäs - Skiferie i Sverige

Ny lift i Branäs

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra