Vinterferie
Sommerferie

Nye muligheder i Livigno


Apartments Casa Fabrizio er endnu en grund til at besøge området. Lejlighederne ligger i bydelen Teola ved Mottolino ski området i den højeste del af Livigno.

Skiferie i Livigno er lig med masser af sne og sol samt lange og brede piste. Dertil kommer, at området grundet sin beliggenhed langt oppe i bjergene, har status som toldfrit område. Det giver et sprudlende forretningsliv. Vi har netop tilføjet tre nye muligheder i det skønne og populære område.
 
Apartments Casa Fabrizio er endnu en grund til at besøge området. Lejlighederne ligger i bydelen Teola ved Mottolino ski området i den højeste del af Livigno. 
 
Lejlighederne ligger i et roligt område med megen sol og med flot udsigt over dalen. 
 
Vi tilbyder to forskellige lejligheder med plads til henholdsvis 2-4 og 4-5 personer. Lejlighederne er hyggeligt indrettet og man er ikke tvivl om, hvor man er henne i verden. 
 
Læs mere om Apartments Casa Fabrizio og se flere billeder af lejlighederne her.

Den anden mulighed er Apartments Fonte/Florin/Koko/Soleil. Fire forskellige huse, der er beliggende i starten af byen Livigno, og der er 500 m. til den nærmeste lift. I bor i en rolig og solrig position med kort afstand til eksempelvis supermarked, slagter og forskellige restauranter. 

Der er to forskellige typer lejligheder at vælge imellem. Nemlige Type A og Type B til henholdsvis 2-4 og 4-6 personer. 

Læs mere om Apartments Fonte/Florin/Koko/Soleeil her.

Tredje nye mulighed i Livigno er Hotel Paré, der ligger op af Mottolino i Livigno. Et ældre velholdt hotel, der ligger kun 25 meter fra pisten. Hotellet tilbyder blandt anden indendørs swimmingpool og gratis Wi-Fi. 

Her tilbyder vi dobbeltværelser med plads til 2-4 personer med ½ pension, bestående af morgenbuffet samt 4-retters middag eller buffet. 

Læs mere om Hotel Paré her.

23/9-2013

Apartments Casa Fabrizio - Livigno - Italien

Eksempel på indretning i Apartments Casa Fabrizio. Læg mærke til udsigten.

Apartments Fonte/Florin/Koko/Soleil - Livigno - Italien

Apartments Fonte/Florin/Koko/Soleeil

Hotel Paré - Livigno - Italien

Hotel Paré i Livigno

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra