Vinterferie
Sommerferie

Nyheder på Idre Fjäll


På Idre Fjäll elsker de skiløb og samtidig ønsker de at give alle muligheden for at udvikle deres færdigheder på ski. Altså at få de bedste og sjoveste oplevelser ud af skiferien i Sverige.

På Idre Fjäll elsker de skiløb og samtidig ønsker de at give alle muligheden for at udvikle deres færdigheder på ski. Altså at få de bedste og sjoveste oplevelser ud af skiferien i Sverige. Til den kommende sæson kommer de derfor med en række nyheder, der kan hjælpe med til at opnå netop dette.

Ski-coach

Ski-coaching henvender sig til de skiløbere, der allerede kan køre på alle bakker, men som alligevel ved, at der er mere at lære, som kan gøre skiløbet endnu sjovere. Det kan være bedre ”flow”, flottere sving (både brede og korte) eller bare blive endnu bedre til at køre på stejle og mere udfordrende pister.

Du vil nyde godt af din coach’ lange erfaring med alpint skiløb, og skulle du mod forventning ikke være tilfreds efter din lektion, får du penge retur!

En lektion er på 1,5 eller 2 timer og bestilling foregår ved Skiskolen eller i receptionen, og der er et begrænset antal pladser.

Formel 1-oplevelse/Alpint

Med den overskrift handler det naturligvis om fart. Formel 1-lektionen er beregnet på at give dig en rigtig fartoplevelse. Stenslibning af skiene foregår dagen før lektionen og indgår i prisen.

Med til oplevelsen hører en tur på en ægte storslalom bane, der byder på lange glid og ikke mindst fart. De dygtige instruktører på Idre Fjäll giver gode tips og råd hele vejen gennem lektionen, så du det optimale ud af det.

Formel 1-oplevelsen koster 1.200 SEK per person og varer 2,5-3 timer. Den bookes i receptionen i uge 7, 8 og 9.

Skiskydning

Nu har du muligheden for at prøve stående og liggende skiskydning med luftgevær. Også her vil en dygtig instruktør gennemgå skydeteknik med dig. Og der vil ligeledes være mulighed for at prøve hurtigskydning, hvor det gælder om at ramme flest mål på kortest tid.

Prisen er 1.000 SEK for 70 minutter. Max 8 personer per gruppe.

Deltagere skal have eget skiudstyr. Der kan bestilles tid i Skiskolen. Denne aktivitet er ikke skemalagt.

Langrends-coach

Endnu en nyhed er muligheden for gruppetræning af langrendsløbere, og her er fokus lagt på teknik. Der kan vælges mellem 3 niveauer:

1. De let øvede, som gerne vil være mere sikker i sporet. Her gennemgås blandt andet diagonal teknik og hvordan du lettest og hurtigst kommer op ad en bakke – og naturligvis, hvordan du bedst kommer ned af den igen

2. I andet niveau er fokus lagt på balancerede bevægelser, teknik ved dobbelt-stavning, stejle bakker og effektiv nedkørsel. Dette niveau passer perfekt til dem, der eksempelvis ønsker at præstere bedre generelt eller måske ønsker at deltage i Vasaløbet og få det bedste ud af det.

3. I tredje niveau er der øget fokus på balance og avanceret tekniktræning. Simpelt hen for at udnytte den energi, der lægges i skiløbet. Der arbejdes endvidere med videoanalyse ude på selve løjpen. På den måde kan du bedre selv kunne se og forstå forskellen i bevægmønstre og teknik.

Prisen for langrends-coach er 250 SEK pr. person for 1,5 time. Minimum 4 deltagere og 8 pladser i hver gruppe.

Med disse nyheder på vej, er der endnu flere grunde til at holde skiferie på Idre Fjäll i Sverige.

Se overnatningsmuligheder på Idre Fjäll her.

11/10-2013

Nyhed fra Idre Fjäll - Skiferie i Sverige

 

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra