Vinterferie
Sommerferie

Stöten udvider


Et nyt skiområde med fem nye piste, ny expresslift, der bliver Sälens længste og et opdateret Soltorget.

 
Et nyt skiområde med fem nye piste, ny expresslift, der bliver Sälens længste og et opdateret Soltorget. Der er sket meget i Stöten op til den kommende sæson, der nu snart åbner med et opdateret anlæg, som gerne skulle gøre skiferien mere bekvem, behagelig og mindeværdig for skiløbere på alle niveauer.
 
Nyt skiområde
 
Expressliften er en helt ny rekordhurtig 6-stolslift, der kører 22 km/t og kan transportere 2.400 mennesker i timen fra Soltorget til toppen af det nye skiområde. Det sker på under 5 minutter og dermed er det områdets længste og hurtigste lift. 
Den nye lift bringer dig op over trægrænsen og til toppen, hvor de fem nye piste venter. Pistene i det nye skiområde er blå og grønne, altså lette nedfarter til såvel børnefamilierne og jer, der foretrækker at cruise ned af bakken og samtidig have tid til at nyde den storslåede udsigt. 
 
En af pistene har i øvrigt en slalombane med tidtagning, Selftimer. Her kan par, familier og venner dyste mod hinanden. Banen er et supplement til det eksisterende anlæg i Stöten, hvor der kan konkurreres i 9 forskellige udfordringer, også kaldet Stöten Adventure. 
 
Et lysere Soltorget
 
Skiområdet bindes sammen med knudepunktet, Soltorget, der ligger ved fjeldets venstre del. Her finder man flere aktiviteter end tidligere. Her åbner ligeledes en ny kælkebakke, Pulkis, som man i Stöten regner med vil være en favorit for store og små børn som pause mellem turene ned ad pistene. 
 
Dertil kommer, at jagtstuen ”Mat & Dryck” har fået en ansigtsløftning med en større lodgefornemmelse og en opdateret menu, så ingen forlader spisestedet skuffet. 
 
Effektivt snesystem
 
Soltorgets snesystem er blevet opgraderet til den kommende sæson, og det er et betydeligt mere effektivt system end tidligere. Og det giver nu garanti for mere sne i bakkerne, hurtigere end før. 
 
Se mulighederne i Stöten her.

 

28/10-2016

Soltorget/Stöten udvider - Stöten - Sverige - Skiferie

Stöten byder på mange nyheder til den kommende sæson

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra