Vinterferie
Sommerferie

Skiområder smelter sammen


Den kommende G-Link gør det nemt at komme rundt i skiområdet ved Wagrain i Østrig.

En investering på godt 110 millioner, gør danskernes foretrukne skiområde i Østrig endnu mere attraktivt. I Wagrain bliver det således nemmere at komme rundt og opleve hele området omkring byen. Det sørger den kommende G-Link Wagrain for.

Bergbahnen AG Wagrain ski resort består af de to legendariske bjerge, Grafenberg og Griessenkareck med byen Wagrain liggende i dalen mellem dem. G-Link vil i efteråret binde de to bjerge sammen med en stor kabinelift. Og skifolket slipper dermed for at skulle igennem byen for at veksle mellem de to områder. 

Grafenberg ligger syd for Wagrain og er forbundet med St. Johan, Alpendorf via Sonntagskogel liften, mens Griessenkareck ligger nord for byen og er direkte forbundet til Flachau via Flying Mozarts mellemstation, hvilket også gøre det nemmere for de gæster, der bor i Flachau. Det kombinerede område er med andre ord centrum i Østrigs største ski paradis. 

G-Link forventes klar i efteråret 2013 og vil være i stand til at betjene 1.300 mennesker i timen. Turen tager kun 6 minutter og G-link vil være 235 meter oppe i luften, når den passerer Wagrain.

Se mulighederne i Wagrain her. Og mulighederne i Flachau her.

3-9-2013

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra