Vinterferie
Sommerferie

Rejs på skiferie til Italien og nyd livet på pisten og i byerne i det charmerende Italien. Det flotte alpeland er populært blandt danskere, og du kommer nemt med egen bil til skiområderne i det nordlige Italien. FJÄLLFERIE tilbyder kør-selv skiferie til Italien - find mulighederne her og book din skiferie.


Canazei
Mange danskere tager til området ved Canazei/Campitello. Her får du et stort og smukt område med hyggelige byer. Brede og velpræparerede piste med et meget moderne liftsystem.

Antal km piste

331
737
152
Læs mere
Livigno
Skiområdet i Livigno er blandt de mest populære i Italien for danskerne. Et super område for familien med brede piste og et godt liftsystem. Desuden er byen toldfrit område, hvilket gør mange indkøb i byen meget fordelagtige.

Antal km piste

40
55
20
Læs mere
Madonna di Campiglio
Et skiområde for skiløbere på alle niveauer ved den eksklusive og mondæne by Madonna di Campiglio. Kombiner et afvekslende skiløb med livet i den italienske by.

Antal km piste

55
72
28
Læs mere
Passo Tonale
I det kendte område Passo Tonale får du snesikkert skiløb - byen er placeret i 1.800 m højde, hvorfra skiløbet starter. Et skiområde der byder på skiløb for hele familien, både erfarne og nybegyndere.

Antal km piste

24
61
15
Læs mere
Val di Fiemme
Skiområdet i Val di Fiemme er et mindre område i Italien. Her bor du ved den hyggelige bjergby Cavalese, og har nem adgang til skiområdet ved Cermis - desuden kan du med skibus nemt komme til skiområdet ved Latemar.

Antal km piste

36
51
18
Læs mere
Marilleva 1400
I Val di Sole får du skiløb af høj klasse, og i Marilleva 1400 bor du mere prisbilligt end f.eks. i Madonna di Camp. - men har fortsat direkte adgang til det sammenhængende område på 155 km piste med Folgarida, Madonna di Campiglio og Marilleva 1400.

Antal km piste

55
72
28
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra