Sommerferie
Vinterferie

Canazei

Skiområdet ved Canazei/Campitello er en del af skiområdet i dalen Val di Fassa. Her kommer du fra Canazei over Campitello til Alba, Pozza, Vigo og Costalunga. Du kan købe et Dolomiti Superski liftkort, som også dækker skiområder i nabodalene i alt 1.220 km piste. Ved Canazei og Campitello får du hyggelige norditalienske byer med østrigsk præg.

Se udvalget af hoteller ved Canazei her.

Alpin ved Canazei:
Det store skiområde ved Canazei og de omkringliggende dale, som dækkes af liftkortet Dolomiti Superski byder på 1220 km piste, og det hele betjenes med i alt 468 lifte. Liften ved Campitello og Canazei er et godt start punkt for Canazei/Campitello/Belvedere området, hvorfra du også kan komme på den berømte Sella Ronda skitur - her får du et sammenhængende område på ca. 500 km piste. Du kommer helt tæt på bjergtoppene i Dolomitterne og den betagende udsigt på den ca. 40 km dagstur rundt om bjerget. Skiområdet er mest præget af røde piste, men brede og velpræparerede, og derfor i den lette ende. Liftene i området er af meget god standard og med høj kapacitet, så liftkø ikke så nemt dannes. 

Langrend ved Canazei:
Der findes 70 km langrendsløjper i området omkring Val di Fassa.

Skileje/skiskole ved Canazei:
Har du brug for at blive bedre på ski, så se mulighederne for skiskole i Campitello og Canazei her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig (OBS! Afhentning af udstyr er muligt i Canazei eller Campitello). Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 15% rabat. Se priserne her.

For børn ved Canazei:
Skiområdet passer fint til alle niveauer - og med brede og velpræparerede piste samt børneområde/skiskole ved liften i Campitello er her også gode forhold for familier med børn. Børn født efter 30.11.11 har gratis liftkort - gælder 1 barn pr. voksen betalende.

Aktiviteter ved Canazei:
Ønsker du andre aktiviteter, tilbydes f.eks. paragliding, is-klatring, skøjteløb, slædetur med hest, kælkning m.m. After-ski er her også gode muligheder for med masser af barer og restauranter både i skiområdet og i byerne. I Campitello får du lidt mere ro end i selve Canazei. I dalen kører der mod betaling skibus mellem områderne.

Afstand til Canazei fra:
Flensborg 1.214 km, Puttgarden 1.220 km, Rostock 1.080 km.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.