Vinterferie
Sommerferie

Skiområdet ved Canazei/Campitello er en del af skiområdet i dalen Val di Fassa. Her kommer du fra Canazei over Campitello til Alba, Pozza, Vigo og Costalunga. Du kan købe et Dolomiti Superski liftkort, som også dækker skiområder i nabodalene i alt 1.220 km piste. Ved Canazei og Campitello får du hyggelige norditalienske byer med østrigsk præg.

Se udvalget af hoteller ved Canazei her.

Alpin ved Canazei:
Det store skiområde ved Canazei og de omkringliggende dale, som dækkes af liftkortet Dolomiti Superski byder på 1220 km piste, og det hele betjenes med i alt 468 lifte. Liften ved Campitello og Canazei er et godt start punkt for Canazei/Campitello/Belvedere området, hvorfra du også kan komme på den berømte Sella Ronda skitur - her får du et sammenhængende område på ca. 500 km piste. Du kommer helt tæt på bjergtoppene i Dolomitterne og den betagende udsigt på den ca. 40 km dagstur rundt om bjerget. Skiområdet er mest præget af røde piste, men brede og velpræparerede, og derfor i den lette ende. Liftene i området er af meget god standard og med høj kapacitet, så liftkø ikke så nemt dannes. 

Langrend ved Canazei:
Der findes 70 km langrendsløjper i området omkring Val di Fassa.

Skileje/skiskole ved Canazei:
Har du brug for at blive bedre på ski, så se mulighederne for skiskole i Campitello og Canazei her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig (OBS! Afhentning af udstyr er muligt i Canazei eller Campitello). Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 15% rabat. Se priserne her.

For børn ved Canazei:
Skiområdet passer fint til alle niveauer - og med brede og velpræparerede piste samt børneområde/skiskole ved liften i Campitello er her også gode forhold for familier med børn. Børn født efter 28.11.12 har gratis liftkort - gælder 1 barn pr. voksen betalende.

Aktiviteter ved Canazei:
Ønsker du andre aktiviteter, tilbydes f.eks. paragliding, is-klatring, skøjteløb, slædetur med hest, kælkning m.m. After-ski er her også gode muligheder for med masser af barer og restauranter både i skiområdet og i byerne. I Campitello får du lidt mere ro end i selve Canazei. I dalen kører der mod betaling skibus mellem områderne.

Afstand til Canazei fra:
Flensborg 1.214 km, Puttgarden 1.220 km, Rostock 1.080 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra