Vinterferie
Sommerferie

Skiwelt Wilder Kaiser er et af de største sammenhængende skiområde i Østrig! Med i alt 288 km piste og 90 lifte får du rigeligt med skiløb til din skiferie. Desuden har du meget nem adgang fra motorvejen og ind til området, der består af byerne Brixen, Westendorf, Hopfgarten, Itter, Söll, Scheffau, Ellmau og Going.   

Se udvalget af hoteller og lejligheder ved Wilder Kaiser her.

Alpin i Wilder Kaiser:
Wilder Kaiser skiområdet mellem byerne har 288 km piste samt 90 lifte med en kapacitet på 143.000 personer i timen. Længste nedfart er 7 km, og hele 229 km piste er forsynet med snekanoner. Her får du adgang til et stort og varieret skiterræn, som passer godt til både hele familien og mere erfarne. Her er også muligheder og udfordringer for snowboardere - de bedste findes ved Ellmau og Westerndorf.

Langrend i Wilder Kaiser: 
Ved Wilder Kaiser findes langrendsløjper af forskellige varianter og længder - tilsammen 196 km. Bedst udgangspunkt for langrend er der fra Söll, Scheffau, Ellmau og Going.

Skileje/skiskole i Wilder Kaiser:
I Wilder Kaiser kan du vælge mellem flere forskellige skiskoler, afhængig af hvor du bor. Her er muligheder hele vejen rundt ved de forskellige byer - find de forskellige muligheder her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig (OBS! Afhentning af udstyr er muligt i Söll eller Westendorf). Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 25% rabat. Se priserne her

For børn i Wilder Kaiser:
I wilder Kaiser får du et skiområdet, der passer godt til hele familien - og især hvis du har børn, som er begyndt at komme godt med rundt i terrænnet - med mange brede og blå piste er det nemt. Ved Scheffau finder du også børne skiområdet "Kinderkaiserland" med masser af leg og aktiviteter for børnene, og ved både Söll og Hopfgarten er der også flere gode muligheder. Børn født i 2017 og senere, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Wilder Kaiser:
Ud over at stå på ski, tilbydes mange andre aktiviteter i området. F.eks. er der de berømte østrigske kælkebaner - i Söll finder du to belyste baner, og i Ellmau er der en stor spændende snowtubing bane for alle aldre. Desuden er der masser af muligheder for pause i skiområdet med mere end 70 hytter og bjergrestauranter. Der kører gratis skibus mellem områderne ved Wilder Kaiser.

Afstand:
Flensborg 1.040 km, Puttgarden 1.025 km, Rostock 880 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra