Sommerferie
Vinterferie

Wilder Kaiser

Skiwelt Wilder Kaiser er et af de største sammenhængende skiområde i Østrig! Med i alt 284 km piste og 90 lifte får du rigeligt med skiløb til din skiferie. Desuden har du meget nem adgang fra motorvejen og ind til området, der består af byerne Brixen, Westendorf, Hopfgarten, Itter, Söll, Scheffau, Ellmau og Going.   

Se udvalget af hoteller og lejligheder ved Wilder Kaiser her.

Alpin i Wilder Kaiser:
Wilder Kaiser skiområdet mellem byerne har 284 km piste, der har i alt 90 lifte med en kapacitet på 143.000 personer i timen. Længste nedfart er 7 km, og hele 229 km piste er forsynet med snekanoner. Her får du adgang til et stort og varieret skiterræn, som passer godt til både hele familien og mere erfarne. Her er også muligheder og udfordringer for snowboardere - de bedste findes ved Ellmau og Westerndorf. Tag også et smut forbi "AlpenIglu" på toppen - en lille by med igloo hotel, restaurant, bar og udstilling.

Langrend i Wilder Kaiser: 
Ved Wilder Kaiser findes langrendsløjper af forskellige varianter og længder - tilsammen 196 km. Bedst udgangspunkt for langrend er der fra Söll, Scheffau, Ellmau og Going.

Skileje/skiskole i Wilder Kaiser:
I Wilder Kaiser kan du vælge mellem flere forskellige skiskoler, afhængig af hvor du bor. Her er muligheder hele vejen rundt ved de forskellige byer - find de forskellige muligheder her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig (OBS! Afhentning af udstyr er muligt i Söll eller Westendorf). Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 25% rabat. Se priserne her

For børn i Wilder Kaiser:
I wilder Kaiser får du et skiområdet, der passer godt til hele familien - og især hvis du har børn, som er begyndt at komme godt med rundt i terrænnet. Ved Scheffau finder du også børne skiområdet "Kinderkaiserland" med masser af leg og aktiviteter for børnene, og ved både Scheffau og Hopfgarten er der mulighed for børnepasning fra 1 år. Børn født i 2013 og senere, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Wilder Kaiser:
Ud over at stå på ski, tilbydes mange andre aktiviteter i området. F.eks. er der de berømte østrigske kælkebaner - i Söll finder du 2 belyste baner, og i Ellmau er der en stor spændende snowtubing bane for alle aldre. Desuden er der masser af muligheder for pause i skiområdet med mere end 70 hytter og bjergrestauranter. Der kører gratis skibus mellem områderne ved Wilder Kaiser.

Afstand:
Flensborg 1.040 km, Puttgarden 1.025 km, Rostock 880 km.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.



Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.



ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.