Vinterferie
Sommerferie

En overset perle i Schweiz med en af de smukkeste skibyer - det er hvad du får i Andermatt sammen med høj snesikkerhed. Med udgangspunkt i Andermatt, har du skiløb på den ene side ved Gemsstock helt op til 2.961 m., og på den anden side op mod Gütsch, hvor området nu er sammenhængende hele vejen til Dieni ved Sedrun. Et område som egner sig bedst til de øvede og mere erfarne.

Se udvalget af hotel i Andermatt her.

Alpin i Andermatt:
Skiområdet har 125 km piste, og det hele betjenes med i alt 22 lifte. En stor del af pistene befinder sig over 2.000 meters højde, så her er meget snesikkert. Fra Andermatt er pistene fordelt på området Gemsstock - sorte og røde piste til de erfarne skiløbere, og så på den anden side ved Gütsch mere blandet piste, som fortsætter hele vejen til Sedrun. Området byder også på masser af plads til freeride ski. 

Langrend i Andermatt:
Der findes 28 km præparerede langrendsløjper i området ved Andermatt og Realp samt yderligere løjper ved Sedrun. 

Skileje/skiskole i Andermatt:
Har du brug for skileje, kan du finde muligheder her, eller hotellet kan guide dig til de bedste muligheder. Ønsker du skiskole til voksne eller børn, så kan du finde muligheder her eller hos Alpine Sports, der normalt har dansk talende skilærer i højsæsonen.

For børn i Andermatt:
Området ved Andermatt er ikke det bedst egnede til nybegyndere og helt små børn. Dog findes der et nyt decideret børneområde "Mattis Kidarena" ved mellemstationen på liften Gütsch med bl.a. øveområder, rullebånd, børneskiskole, legeplads og familierestaurant. Desuden også muligheder ved det mindre område Realp og ved Sedrun.
Børn under 6 år kører gratis i alle lifte. 

Aktiviteter i Andermatt:
Udover skiløb er der i Andermatt bl.a. mulighed for at kælke, gode vandreruter, snowtubing, skøjteløb, fatbike og zorbing. Desuden flere barer og restauranter i både byen og i skiområdet.

Afstand til Andermatt fra:
Flensborg 1.140 km, Puttgarden 1.120 km, Rostock 1.150 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra