Vinterferie
Sommerferie

Når bilferien går til Italien står der sol, varme og vand på programmet. Vælg mellem forskellige lejligheder eller hoteller langs de børnevenlige strande ved Adriaterhavet, Gardasøen eller i bjergene. Nyd sommerferie med dejlige sol og lange lune sommeraftener.


Læs mere om Italien

Gardasøen - Garda Village

Her bor du i den sydlige ende af Gardasøen tæt ved byen Sirmione - helt ned til søen. Garda Village byder på bungalow og mobilehome i et stort resort med masser af aktiviteter bl.a. 3 swimmingpools, tennis, restaurant, bar, børneklub, underholdning m.m.

Stort resort med bungalow og mobilhome - masser af aktiviteter for familien!

Garda Village - 2-6 personer

Gardasøen - Hotel Pineta Campi

Bo på den nordvestlige side af Gardasøen ved Voltino tæt ved Tremosine - hotellet er beliggende højt over Gardasøen med fantastisk udsigt. Inden- og udendørs swimmingpool og fin mulighed for solbadning. Tennisbaner, minigolf, cykelleje og vandre- og cykelruter.

Højt over Gardasøen med fantastisk udsigt - afslapning og aktiviteter!

Hotel Pineta Campi - 2-4 personer

Gardasøen - Residence Le Terrazze sul Lago

Bo i den sydlige ende på vestsiden - 400 m fra Gardasøen. Feriebyen fra 2006 er beliggende i et rolig område på en lille bakketop. Et dejligt område for familien med 2 swimmingpools, den ene med et specielt område til børn.

Ferieby for hele familien - 2 poolområder og lejligheder for op til 6 pers!

Residence Le Terrazze sul Lago - 2-6 personer

Gardasøen - Apartments Poiano

Højt beliggende på den østlige side af Gardasøen tæt ved byen Garda med udsigt over søen. Her tilbydes inden- og udendørs swimmingpool med separat pool til børn, restaurant, bar, børneclub, aktivitetsprogram og stor spa-afdeling samt leje af cykler.

Dejligt resort med lejligheder op til 6 pers. - aktiviteter for hele familien!

Apartments Poiano - 2-6 personer

Gardasøen - Hotel Poiano

Højt beliggende på den østlige side af Gardasøen tæt ved byen Garda med udsigt over søen. Hotellet tilbyder bl.a. inden- og udendørs swimmingpool med separat pool til børn, restaurant, bar, børneclub, aktivitetsprogram og stor spa-afdeling samt leje af cykler.

Dejligt hotel/resort - aktiviteter for hele familien - børn u/18 år er gratis!

Hotel Poiano - 2-4 personer

Adriaterhavet - Village Mare Pineta

Village Mare Pineta ligger ved bugten Sistiana ca. 20 km fra Trieste. Smukt beliggende med flot udsigt og mulighed for afslapning eller for aktiviteter i resortet f.eks. børneklub, swimmingpool, fodbold, basketball, tennis m.m., eller en vandretur med smuk udsigt på via stien "Rilke Trail" til "Duino Castle".

Bo i mobilhomes - dejligt resort til familien!

Village Mare Pineta - 2-6 personer

Adriaterhavet - Village Cavallino

Mellem Jesolo og Punta Sabbioni finder du Village Cavallino beliggende helt ned til stranden. Her bor du i mobilhomes i et familievenligt resort, der tilbyder stort poolområde med flere pools og små vandrutchebaner samt egen stor bred strand.

Mobilhomes i familievenligt resort - helt ned til stor bred strand

Village Cavallino - 2-6 personer

Adriaterhavet - Luxor & Cairo Hotel

Bo helt ned til stranden i et roligt område ved Jesolo på det familievenlige Luxor & Cairo Hotel. Du har kort afstand til den private strand - ellers tilbyder hotellet et lækkert poolområde med seperat lille område til helt små børn.

Bo helt ned til stranden - Her er plads til hele familien!

Luxor & Cairo Hotel - 2-4 personer

Adriaterhavet - Hotel Miami

Tæt ved byen Jesolo finder du det flot renoverede Hotel Miami. Her bor du 200 m fra stranden på et hotel, der tilbyder swimmingpool med mindre separat område til børn, restaurant, bar og privat strand.

Flot hotel med morgenmad eller 1/2 pension - 200 m fra stranden!

Hotel Miami - 2-4 personer

Adriaterhavet - Hotel Bolivar

Hotel Bolivar er beliggende tæt ved byen Jesolo - ikke langt fra Piazza Marina, 250 m fra Piazza Aurora og kun 100 m fra stranden. Et dejligt hotel med egen swimmingppol og lille have samt privat strand.

Dejligt hotel med pool og have - 100 m fra stranden og 600 m fra Aqualandia!

Hotel Bolivar - 2-4 personer

Adriaterhavet - Hotel American

Bo kun 50 m fra stranden i et roligt område ved Jesolo på det familievenlige Hotel American. Du har kort afstand til den private strand - ellers tilbyder hotellet et dejligt poolområde med gratis solstole og parasol samt seperat lille område til børnene.

Kun 50 m til stranden - Hotel American gør lige det ekstra for dig med børn!

Hotel American - 2-4 personer

Adriaterhavet - Residence Alexia Palace

Residence Alexia Palace er beliggende i Cesenatico midt mellem Ravenna og Rimini. Her får du en feriekombination med sol og vand samt bystemning i autentisk bymiljø. Ved lejlighederne er der swimmingpool og desuden bar, sauna, tyrkisk bad og fitness.

Hyggelig badeby med autentisk bymiljø tæt ved Rimini og San Marino!

Residence Alexia Palace - 2-4 personer

Ligurien - Village R.T.A. Baia la Ruota

Village R.T.A. Baia la Ruota er beliggende tæt ved Bordighera ved den smukke bugt Madonna della Ruota. Du bor i hyggelige huse med egen have lige ned til vandet. Ved boligerne er der fælles swimmingpool, privat strand samt en lille bugt med sandstrand perfekt til børnene.

Huse med egen have helt ned til vandet - i rolige omgivelser!

Village R.T.A. Baia la Ruota - 2-4 personer

Ligurien - Residence Paradiso

Residence Paradiso er beliggende i Laigueglia langs den smukke kyst i regionen Ligurien og ca. 2,5 km fra byen Alassio. Du bor i lejlighedskompleks lige ned til vandet. Her bor du ved en smuk og hyggelig by og for enden af promenaden er der en dejlig sandstrand med aktiviteter som beachvolley, café og bar samt miniklub.

Hyggelig by - bo i lejligheder lige ned til vandet og den smukke strand!

Residence Paradiso - 2-4 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra