Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie i Italien


Solferie og Badeferie ved Adriaterhavet i Italien:
Kør selv bilferie til Adriaterhavet i Italien er særdeles populær blandt danskerne for sommerferie - især hos børnefamilierne. Her finder du skønne brede sandstrande med lavt vand, som er perfekt til de små børn.

Masser af sportsaktiviteter til vands og til lands og et væld af forskellige butikker. Du finder også masser af restauranter i alle prisklasser og med et bredt udvalg, og mens børnene nyder den populære italienske is, kan du nyde en kølig drink eller espresso i det lune italienske klima.

Området byder også på udflugtsmuligheder, og her er Venedig et must. Italien har jo også været centrum for det romerske rige, som har skabt en omfattende arkæologisk, kulturel og litterær arv. Mange af verdens kunstskatte befinder sig i Italien, og i de fleste hjørner af landet, kan man se spor fra Romertiden. Efter Romerrigets sammenbrud var landet opsplittet i mindre stater, inden det i 1861 blev samlet til ét land. Det betyder, at man mange steder i Italien kan opleve forskellig kultur og mentalitet m.m. - hvilket bl.a. er med til at gøre Italien så fascinerende.

Oplev Italien med udendørsliv og en luft og stemning ladet med Middelhavets trylleri og erotik, skønhed, madkunst og livsglæde.

Se udvalget af sol- og badeferie ved Adriaterhavet i Italien

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra