Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie i Italien


Gardasøen er Italiens største sø og nok det mest kendte rejsemål i Italien for sommerferie. Gardasøen ligger der, hvor Alperne skifter fra høje takkede tinder til bløde bakker og sletter. Tag bilferien fra nord til syd langs søen og se hvordan naturen skifter udseende på de 50 km.


Læs mere om Italien - Gardasøen

Sirmione - Garda Village

Her bor du i den sydlige ende af Gardasøen tæt ved byen Sirmione - helt ned til søen. Garda Village byder på bungalow og mobilehome i et stort resort med masser af aktiviteter bl.a. 3 swimmingpools, tennis, restaurant, bar, børneklub, underholdning m.m.

Populært resort med bungalow og mobilhome - masser af aktiviteter for familien!

Garda Village - 2-6 personer

Tignale - Residence La Rotonda

Bo højt oppe over den vestlige side af Gardasøen med en flot udsigt over søen og mod Monte Baldo bjergene på østsiden. 800 m fra den lille by Gardola. Her tilbydes 2 swimmingpools, restaurant, bar og 4 tennisbaner.

Lejligheder til max. 6 personer - højt beliggende med flot udsigt!

Residence La Rotonda - 2-6 personer

Tignale - Hotel La Rotonda

Bo højt oppe over den vestlige side af Gardasøen med en flot udsigt over søen og mod Monte Baldo bjergene på østsiden. 800 m fra den lille by Gardola. Hotellet tilbyder 2 swimmingpools, restaurant, bar, pizzeria og 4 tennisbaner.

Højt beliggende med flot udsigt!

Hotel La Rotonda - 2-4 personer

Garda - Apartments Poiano

Højt beliggende på den østlige side af Gardasøen tæt ved byen Garda med udsigt over søen. Her tilbydes inden- og udendørs swimmingpool med separat pool til børn, restaurant, bar, børneclub, aktivitetsprogram og stor spa-afdeling samt leje af cykler.

Dejligt resort med lejligheder op til 6 pers. - aktiviteter for hele familien!

Apartments Poiano - 2-6 personer

Garda - Hotel Poiano

Højt beliggende på den østlige side af Gardasøen tæt ved byen Garda med udsigt over søen. Hotellet tilbyder bl.a. inden- og udendørs swimmingpool med separat pool til børn, restaurant, bar, børneclub, aktivitetsprogram og stor spa-afdeling samt leje af cykler.

Dejligt hotel/resort - aktiviteter for hele familien - børn u/18 år er gratis!

Hotel Poiano - 2-4 personer

Padenghe - Residence Le Terrazze sul Lago

Bo i den sydlige ende på vestsiden - 400 m fra Gardasøen. Feriebyen fra 2006 er beliggende i et rolig område på en lille bakketop. Et dejligt område for familien med 2 swimmingpools, den ene med et specielt område til børn.

Ferieby for hele familien - 2 poolområder og lejligheder for op til 6 pers!

Residence Le Terrazze sul Lago - 2-6 personer

Desenzano - Hotel Villa Maria

Beliggende i den sydlige ende 600 m fra Gardasøen ved den lille by Rivoltella - 2 km fra Desenzano. Hotel Villa Maria med hyggelige værelser er omkranset af en 15.000 m2 stor flot park - med bla. restaurant, bar og swimmingpool.

Hotel i stor park med dejlig swimmingpool - 600 m fra søen!

Hotel Villa Maria - 2-4 personer

Limone - Hotel Alexander

Bo på den nordvestlige side af Gardasøen ved Limone - hotellet er beliggende centralt med få minutters gang til søen og centrum af byen med butikker og restauranter m.m. Udendørs swimmingpool og fin mulighed for afslapning på terrasse og i grønne områder.

Centralt i Limone med udendørs pool - kort afstand til centrum og til søen!

Hotel Alexander - 2-4 personer

Tremosine - Hotel Pineta Campi

Bo på den nordvestlige side af Gardasøen ved Voltino tæt ved Tremosine - hotellet er beliggende højt over Gardasøen med fantastisk udsigt. Inden- og udendørs swimmingpool og fin mulighed for solbadning. Tennisbaner, minigolf, cykelleje og vandre- og cykelruter.

Højt over Gardasøen med fantastisk udsigt - afslapning og aktiviteter!

Hotel Pineta Campi - 2-4 personer

San Felice - Village Piccola Gardiola

Bo på den vestlige side - helt ned til Gardasøen tæt ved byen San Felice. Village Piccola Gardiola byder på mobilehomes i et mindre men hyggeligt resort. Ved søen er der en mindre stenstrand med fantastisk udsigt. Desuden f.eks. restaurant, bar og cykelleje.

Mobilhomes i et mindre og roligt område - helt ned til søen med smuk udsigt!

Village Piccola Gardiola - 2-5 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra