Sommerferie
Vinterferie

Solferie og Badeferie i Italien

Solferie og Badeferie ved Ligurien i Italien:
Kør selv bilferie til Ligurien i Italien er perfekt for sol- og badeferie. Denne region er en af de smalleste og mindste i Italien, og grænser mod vest op til Frankrig og mod øst op til Toscana. Her er 350 km kyststrækning ud til den nordlige del af Middelhavet - med skønne strande og et mildt klima året rundt p.g.a. bjergene Apenninerne som beskytter mod de kolde nordlige vinde.

Området byder også på udflugtsmuligheder, og f.eks. regionens hovedstad Genova er et besøg værd - en facinerende by med flere interessante monumenter og seværdigheder.

Oplev sommerferie med en betagende del af Italien med en smuk kyst, bjergrige omgivelser og malerisk natur.

Se udvalget af sol- og badeferie ved Ligurien i Italien

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.