Sommerferie
Vinterferie

Gasthof Paternwirt - 2-3 personer

Gasthof Paternwirt er beliggende i den lille by Maria Luggau i Kärnten tæt ved den Italienske grænse. Du får et betagende bjergområde i Lesachdalen med hele 300 km markerede vandreruter. Lige udenfor døren starter både alm. vandreture og mere krævende bjergvandring.

På det hyggelige Paternwirt er der restaurant, bar, sauna og solterrasse. Indenfor kort afstand har du mod betaling mulighed for at svømme, ride, klatre, rafting m.m.

Én gang pr uge (ved kort ophold spørg evt. til hvilken dag) fra midt maj til midt oktober er der guided vandretur, med mulighed for at låne vandrekort, stave og rygsæk.


Her tilbydes følgende værelser med satelit-TV, wc/douche, minibar og balkon samt wifi mod betaling.

Dobbeltværelse i hovedbygning 26-30m2: 2-3 personer. 


Prisen inkluderer: 1/2 pension med morgenbuffet, frokostsnack og 3-retters middag. 1 x pr. uge er der guided vandretur.

Turistskat udgør euro 1,35,- pr. dag for personer fra 16 år og opefter, og betales på stedet.


Børnerabat i forældres dobbeltværelse: Børn 0-6 år er gratis. 7-15 år 50% rabat. 16-17 år 30% rabat.


Ankomst: Valgfri ankomstdag med min. 3 døgns ophold. Ønskes anden ankomstdag/længde på ophold, forespørg på pris. Prisoversigt for Gasthof Paternwirt - 2-3 personer.
Dobbeltværelse i hovedbygning 26-30m2: 2-3 personer

Parkering: Gratis parkering. 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.