Vinterferie
Sommerferie

Hotel Los Andes - 2 personer

Hotel Los Andes ligger i den lille bjergby Castello di Fiemme. Du bor midt i Dolomitterne med flot udsigt over dalen i Val di Fiemme med gode muligheder for vandreture på egen hånd. Det hyggelige hotel tilbyder restaurant, bar, wellness med swimmingpool og sauna samt terrasse og have med udendørs jacuzzi. 

Fra hotellet kan du starte din vandretur, eller du kan deltage i en af de guidede vandreture, som hver dag tilbydes gennem turistkontoret - nyt program vises dagen før i receptionen (evt. transport til startstedet er ikke inkl.).

Fra hotellet er der kun ca. 3 km til den charmerende by Cavalese, hvor du også kan benytte liften Alpe Cermis til toppen - en flot tur som skal prøves.


Hotel Los Andes tilbyder værelser alle med TV og wc/douche samt gratis wifi - de fleste med balkon:

Dobbeltværelse Classic: 2 personer. 


Prisen inkluderer: 1/2 pension med morgenbuffet og 3 retters middag. 

OBS! På stedet er der obligatorisk betaling på euro 2,20,- pr. døgn for personer fra 14 år, som dækker et Fiemme-motion Card. Med kortet får du mange gratis muligheder og rabat på andre som f.eks. gratis guidede vandreture i Dolomitterne, gratis transport i dalen, gratis entré til museer og attraktioner, rabat på cykelleje, rabat på aktiviteter m.m.


Ankomst: Valgfri ankomstdag med min. 4 døgn. Ønskes anden ankomstdag/antal dage, forespørg FJÄLLFERIE ved bestilling.


Priser

Vi vender tilbage med din pris.

Send forespørgsel
Information

Parkering: Gratis parkering ved hotellet. 
 

Andre muligheder

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra