Vinterferie
Sommerferie

Om FJÄLLFERIE


God service - Tilfredse gæster - Høj kvalitet - Lav pris

FJÄLLFERIE - 2021/2022 den 28. sæson.
 
100% dansk ejet
 
FJÄLLFERIE er et 100% dansk ejet familiefirma, der som målsætning har at give den bedste personlige service igennem hele forløbet, fra leje af feriebolig og til ferien er slut. Vore 4 grundsten har fra begyndelsen været: God service - Tilfredse gæster - Høj kvalitet - Lav pris.
 
Startede i 1994
 
Grundlæggeren af firmaet Peter Andreasen startede i 1994 med salgskontor på Sjælland og Jylland, men efterhånden som de digitale muligheder overtog mere og mere, blev det besluttet at samle hele firmaet i Nordjylland, så i dag findes både produktionen, administrationen og salg på Pindborggade i Sæby. Efter at have været med i udviklingen af firmaet siden 2002, overtog sønnen Thomas Andreasen i 2012.
 
Vi tilbyder
 
FJÄLLFERIE tilbyder det største udvalg af hytter og lejligheder på de bedste skiområder i Sverige og Norge, og har ligeledes et stort udbud af muligheder for skiferie i Østrig, Italien og Schweiz. Desuden tilbydes et meget stort udbud af familie-, sol- og temaferie om sommeren. Vore sælgere er uddannet indenfor rejsebranchen og har mange års erfaring indenfor både ski- og sommerferie.
 
INGEN ekspeditionsgebyr
 
Vi har fra starten valgt ikke at pålægge priserne ekspeditionsgebyr, og selvom mange efterhånden pålægger disse gebyrer - selv ved et telefonopkald - så fastholder vi, at vore kunder ikke skal betale gebyr, for at handle med os.
 
Sikkerhed
 
FJÄLLFERIE er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 1546. FJÄLLFERIE følger desuden evt. afgørelser af Pakkerejse-Ankenævnet.
 

Vi håber selvfølgelig, at du og din familie vælger FJÄLLFERIE til at arrangere din næste ferie. Uanset om du ønsker at bestille eller har behov for yderligere information, så sidder vi klar ved telefonen.
 
VI BEHANDLER VORE KUNDER, SOM VI SELV ØNSKER AT BLIVE BEHANDLET
 
Læs mere om Skiferie - Sommerferie - ClubXtra - Skishop

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra