Skirejser
Sommerrejser

Om FJÄLLFERIE


God service - Tilfredse gæster - Høj kvalitet - Lav pris

FJÄLLFERIE 2024/2025 - Velkommen til den 31. sæson.
 
100% dansk ejet
 
FJÄLLFERIE er et 100% dansk ejet familiefirma, der som målsætning har at give den bedste personlige service igennem hele forløbet, fra leje af feriebolig og til ferien er slut. Vore 4 grundsten har fra begyndelsen været: God service - Tilfredse gæster - Høj kvalitet - Lav pris.
 
Historie - Startede i 1993
 
Grundlæggeren af firmaet Peter Andreasen startede i 1993 med salgskontor på Sjælland og Jylland, men efterhånden som de digitale muligheder overtog mere og mere, blev det besluttet at samle hele firmaet i Nordjylland, så i dag findes både produktionen, administrationen og salg på Pindborggade i Sæby.
Fra start var fokus på skiferie til Sverige og Norge - deraf navnet FJÄLLFERIE. Efterhånden som årene gik, blev Østrig og Schweiz tilføjet på skiferie programmet, og løbende blev der udviklet et større sommerprogram med solferie, familieferie og aktiv ferie.
Efter at have været med i udviklingen af firmaet siden 2002, overtog sønnen Thomas Andreasen i 2012. Passionen for at rejse lever fortsat igennem Thomas - som har prøvet det meste i programmet, og især er stor fan af skiferie med familien samt solferie i Kroatien og familie- og aktiv ferie i Østrig.
Thomas' 2 sønner fik også tidligt ski under fødderne - og netop de mange oplevelser man får sammen, som familie på en skiferie, er guld værd. Som en af sønnerne udtrykte som 12 årig under en skiferie i 2019, da der var pause i skiløbet "Det her skal mine børn også opleve". 
 
Vi tilbyder
 
FJÄLLFERIE tilbyder i dag det største udvalg af hytter og lejligheder på de bedste skiområder i Sverige og Norge, og har ligeledes et stort udbud af muligheder for skiferie i Østrig og Schweiz. Desuden tilbydes et meget stort udbud af familie-, sol- og temaferie om sommeren. Vore sælgere er uddannet indenfor rejsebranchen og har mange års erfaring indenfor både ski- og sommerferie.
Vi er os selv - og ikke med i nogen større kæde. Så vi bestemmer selv retningen - fleksibilitet og service er i fokus, og vi tøver ikke med at benævne FJÄLLFERIE og Danmarks bedste service i samme sætning.
 
INGEN skjulte gebyr
 
Vi har fra starten valgt ikke at pålægge priserne ekspeditionsgebyr. Mange har efterhånden disse gebyrer f.eks. ved booking via telefonopkald. Vi fastholder dog, at vore kunder ikke skal betale gebyr for at handle med os uanset om man selv booker online, eller ringer og får hjælp af en af vore sælgere.
 
Sikkerhed
 
FJÄLLFERIE har eksisteret siden 1993 og med samme familie som ejer. Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden med nr. 1546, og vi følger desuden evt. afgørelser af Pakkerejse-Ankenævnet.
 

Vi håber selvfølgelig, at du og din familie vælger FJÄLLFERIE til at arrangere din næste ferie. Uanset om du ønsker at bestille eller har behov for yderligere information, så sidder vi klar ved telefonen.
 
VI BEHANDLER VORE KUNDER, SOM VI SELV ØNSKER AT BLIVE BEHANDLET
 

 

Holdet bag FJÄLLFERIE:

 
     
Charlotte    Tanya
     
Ferierådgiver & Grupper   Ferierådgiver
cha@fjeldferie.dk   tn@fjeldferie.dk
Startede hos FJÄLLFERIE   Startede hos FJÄLLFERIE
 i 2003    i 2024

 

 
     
Kenneth   Ane
     
IT, Marketing & Indkøb   SoMe, Marketing & Presse
kn@fjeldferie.dk   arh@fjeldferie.dk
Startede hos FJÄLLFERIE   Startede hos FJÄLLFERIE
 i 2012    i 2023

 

 
Thomas
 
Direktør, Indkøb, Marketing
ta@fjeldferie.dk
Startede hos FJÄLLFERIE
 i 2002

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra