Vinterferie
Sommerferie
 
Skiferie i Sverige
Sverige er et oplagt rejsemål for danskere, når der bestilles skiferie. Her tilbydes et bredt udvalg af familie- og børnevenlige områder. De fleste har også gode muligheder for offpist, snowboard og selvfølgelig dygtige instruktører.
Se skiferie i sverige
 
Skiferie i Norge
Norge er et fantastisk land at tilbringe sin skiferie i. Kort afstand samt en lang og snesikker vinter, trækker hvert år mange tusinde danskere til de norske fjelde. Norge har alt, du søger af skiløb - Store skiområder med alt indenfor alpin og langrend.
Se skiferie i Norge
 
Skiferie i Østrig
Østrig byder på en fantastisk kombination af Norden og Alperne. Stadig gode muligheder for familien og med fantastisk service, men meget større områder og højde samt endnu flere muligheder for at bevæge sig ud på restauranter og i byen.
Se skiferie i Østrig
 
Skiferie i Italien
I Italien finder du populære familieområder, men samtidig med ekstra gode muligheder for at finde udfordringer for de øvede. Og husk også at nyde det solrige vejr og den italienske charme på din skiferie i Italien.
Se skiferie i Italien
 
Skiferie i Schweiz
I Schweiz får du de mest solrige og snesikre skidestinationer. Schweiz henvender sig til hele familien - her findes gode begynder og børneområder, lange brede piste samt offpist i storslået natur.
Se skiferie i Schweiz
 
Søg efter skiferie
Er du i tvivl - så kan du her søge efter skiferie muligheder ud fra antal personer, land og evt. område. Indtast dine kriterier - og wupti, frem kommer forslag til dig!
Klik her

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra