Vinterferie
Sommerferie

Skiferie i Schweiz - nyd nogen af de største og mest solrige skiområder i Europa. Sneen er der så godt som garanti for, og områderne er velegnet for både letøvede og øvede skiløbere. Velfungerende og moderne lifte og lange piste - Schweiz skal du prøve. FJÄLLFERIE tilbyder kør-selv skiferie til Schweiz - find mulighederne her og book din skiferie.

 


Davos
Davos er en højtbeliggende ferie-, kur- og kongresby. 1.560 meter over havet og tæt på Davoser See ligger byen. Og med 80% af pistene over 2.000 meter, er det et meget snesikkert område.

Antal km piste

67
139
63
Læs mere
Jungfrau
Jungfrau området består af byerne Grindelwald, Wengen og Mürren, som ligger for foden af de kendte bjerge Eiger, Jungfrau og Mönch. Hyggelige bjergbyer i dejligt skiområde for alle niveauer - og du kommer nemt rundt med de moderne lifte samt togbanen.

Antal km piste

65
112
34
Læs mere
LAAX
Skiområdet i LAAX er et af de mest solrige skiområder i Europa. Området med de små byer Flims, LAAX og Falera danner tilsammen et af alpernes største sammenhængende områder. Og så er de meget ressource bevidste med deres koncept "Greenstyle"

Antal km piste

72
74
46
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra