Vinterferie
Sommerferie

Velkommen til den 31. skisæson med FJÄLLFERIE

 
Din vej til rette skisted finder du hos FJÄLLFERIE. Med mange års erfaringer er vi ikke nybegyndere på pisten og kan derfor tilbyde de bedste skiområder. Du kan frit vælge, eller vi kan anbefale det rejsemål, som bedst passer dig og din familie. Uanset om det skal være sorte løjper, snowboard, nybegyndere, helst på langrend eller bare koble af i fredfyldt fjeldmiljø, så har vi den rette vej til dit skisted.
 
I vintersæsonen 2024/2025 vil vi igen yde den personlige service, så alle får en god oplevelse med deres skiferie, også før afrejsen. Hvis du har børn med på skiferien, er der gode muligheder de fleste steder. Alle vores skiområder er bl.a. valgt ud fra, at de er familievenlige, men se mere under afsnittet "For børn", som du finder ved hvert område.
  
Vi håber, du finder inspiration til en god skiferie i vintersæsonen 2024/2025 her på hjemmesiden, hvor ferien også kan bestilles online. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon: 70 23 34 60 uanset om du vil bestille eller ønsker yderligere information og vejledning.
  

FJÄLLFERIE er service

 
Det er dejligt at se, det resulterer i mange gengangere blandt vores gæster.
Hos FJÄLLFERIE er service meget vigtigt, og det gælder både før og efter bestilling af din ferie.
Her er alle spørgsmål tilladte - vi sidder netop som eksperterne, der kender skiområderne, og kan hjælpe dig, når du er i tvivl.

Vi står gerne på mål for, at du hos FJÄLLFERIE får Danmarks bedste service.

  

Information

 
Husk:
Medbringer du husdyr, så husk at nævne det ved bestilling - da det i de fleste boliger IKKE er tilladt.
Fotolegitimation kan blive afkrævet på destinationen for at dokumentere alder på børnene, når du køber liftkort, skileje eller skiskole.
 
Grupper:
Skal I flere sammen på skiferie, og er minimum 30 personer, så se om et af skiområderne har jeres interesse. Her kan I få en færdigpakke med ophold, bus, tog, færge, liftkort m.m.
Spørg på info@fjeldferie.dk eller ring på tlf. 70 23 34 60.
  

Snegaranti

 
Hvis der ydes snegaranti, vil der ved det enkelte feriested være beskrevet, hvor mange piste/km, der minimum skal være åbne i garantiperioden. Hvis ikke feriestedet 2 dage før ankomst kan garantere det lovede antal piste/km åbne på ankomstdagen, kan ferien afbestilles og lejebeløbet refunderes, minus evt. leje for tillæg som eks. overnatning undervejs, bus, tog, færge og afbestillingsforsikring. Ønsker du at gøre brug af snegarantien, skal du 2 dage før ankomst kontakte FJÄLLFERIE vedr. refundering eller flytning til andet feriested, evt. merpris betales af lejeren.
  

Det er dit ansvar selv at holde dig orienteret om sne-situationen på feriestedet. Dette gøres eks. via de enkelte områders hjemmeside om snesituationen eller på FJÄLLFERIE’s hjemmeside. Du er naturligvis også velkommen til at forhøre dig ved at kontakte FJÄLLFERIE.

 

Rejsegarantifonden

  
FJÄLLFERIE er medlem af Rejsegarantifonden under registreringsnummer 1546.
Som medlem af Rejsegarantifonden skal vi som bureau opfylde visse økonomiske krav, og fonden holder løbende øje med vores virksomhed og vores økonomi. Desuden vil Rejsegarantifonden i tilfælde af konkurs hos bureauet, dække forbrugeren hvis der er tale om en pakkerejse, f.eks. når transport eller liftkort købes i sammenhæng med leje af feriebolig.
 

Rejseforsikring

 
Fra 1. august 2014, var der ikke længere dækning med det gule kort som tidligere. Det er derfor vigtigt, at du får dækket medicin, hospitalsudgifter og hjemtransport  på anden vis.
 
Ved rejser i Østrig, Schweiz, Sverige og Norge kan du anskaffe dig det blå kort via din kommune - bestil på borger.dk eller i din lokale borgerservice - det er gratis. Medbringer du dette, vil du være dækket på lige fod med borgerne i det land, du befinder dig i.
OBS! Vær dog opmærksom på, at der kan være lang transport til en gratis offentlig behandling, og det blå kort vil blive afvist på privatklinikker, hvorfor vi anbefaler du også altid har en rejseforsikring, når du rejser.
Uden rejseforsikring skal du som udgangspunkt også selv betale for hjemtransport. Dog er der lavet en særaftale med Norge og Sverige, så hjemtransporten er dækket af det blå kort.  
Måske du har egen rejseforsikring i din alm. husstandsforsikring, ellers bliv dækket endnu bedre via Europæiske's muligheder for årsrejseforsikring. Her er du dækket lige så godt som tidligere med det gule kort og også med mulighed for hjemtransport.  
Læs mere om mulighederne og bestil her: Årsrejseforsikring
  
Europæiske
 

Afbestillingsforsikring

  
FJÄLLFERIE tilbyder dig afbestillingsforsikring i samarbejde med Europæiske. Her kan du i forbindelse med køb af din skiferie, tilkøbe en speciel forsikring, der tager højde for de eventuelle forhold, der kunne opstå i forbindelse med leje af feriebolig og som også sikrer dig maksimal tryghed under ferieopholdet. Forsikringen fra Europæiske består i hovedtræk af:
 
Afbestilling ved sygdom - dækker både før og under opholdet, hvis du grundet din egen eller nær families død, alvorlige sygdom / tilskadekomst pludselig må afbestille ferieboligen.
Afbestilling ved andre ting eks. - afskedigelse, skilsmisse, nyt job.
Indbo-ansvarsforsikring - når du er på stedet.
 
Læs mere her under betingelser ved punkt 16

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra