Skirejser
Sommerrejser

FJÄLLFERIE har i mere end 30 år sendt danskere på skiferie til Sverige. Benyt vores store erfaring med de mange populære områder. Skirejser til Sverige er for hele familien, og vi hjælper med alle svar. Find inspiration, se billeder og video om 12 af de bedste områder i Sverige. Book kør-selv skiferie eller skiferie med bus eller med tog.


Branäs
Branäs er det oplagte sted for en miniskiferie. Den korte afstand fra Danmark samt beliggenheden i det snesikre område, trækker hvert år mange danskere til stedet. I Branäs er der mulighed for skirejser med uge- og kortophold.

Antal piste

13
14
5
1
Læs mere
Idre Fjäll
Måske Sveriges bedste skisportssted for både børn og voksne. Skiferie til en kombination af godt pisteområde og boligernes beliggenhed, gør Idre Fjäll utrolig populært. Alle boliger ligger max. 250 m. fra pisten.

Antal piste

17
8
7
9
Læs mere
Idre Himmelfjäll
Idre Himmelfjäll - et nyere skiområde i Sverige. Beliggende ved siden af det kendte Idre Fjäll med mulighed for fælles liftkort "Idre Passet". Bygget i "Colorado" stil med svingende piste gennem skoven - og mange nye store flotte hytter.

Antal piste

14
5
3
2
Læs mere
Isaberg
Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette skisportssted og med den korte afstand til Danmark, også en oplagt mulighed for kortere skiferie i Sverige for hele familien.

Antal piste

3
1
6
1
Læs mere
Kläppen i Sälen
Kläppen er det perfekte skisportssted, som primært satser på børnefamilien. Her findes mulighed for en super familie ferie til billig penge. I alt 37 piste der betjenes af 21 lifte - bl.a. en gondollift samt et meget børne- og nybegynder venligt område.

Antal piste

16
10
4
7
Læs mere
Högfjället i Sälen
Högfjällets skiområde begrænser sig til nogle enkle piste, men området er forbundet med det populære Lindvallen. Ved Högfjället bor du derfor billigere, men har med samme liftkort, adgang til samtlige piste.

Antal piste

25
8
14
3
Læs mere
Lindvallen i Sälen
Midt i Sälen finder man Lindvallen, som er et moderne skiområde med høj standard. Lindvallen er meget børnevenligt, så her vil nybegyndere få en god start på deres skiferie til Sverige.

Antal piste

25
8
14
3
Læs mere
Hundfjället i Sälen
Bor man ved Hundfjället i Sälen, er der mulighed for skiløb både på Hundfjället og Tandådalen, som er forbundet via en transportlift. Det hele på et og samme liftkort. Et populært område i Sälen.

Antal piste

11
11
15
11
Læs mere
Tandådalen i Sälen
Tandådalen og Hundfjället, der er forbundet via en transportlift, har Sälens mest varieret skiløb. Tandådalen byder på flere sorte piste, der udfordrer selv de bedste skiløbere. Hundfjället er især kendt af børnene for Trolleskoven.

Antal piste

11
11
15
11
Læs mere
Stöten i Sälen
Et af Sälens hyggeligste skiområder. Her får man Sälens største faldhøjde, et godt område for hele familien, billige boliger og mange aktiviteter som snescooter-safari, hundeslæde og swimmingpool m.m.

Antal piste

29
11
6
5
Læs mere
Vemdalen (tog)
Et at Sveriges største alpine skicentre - strækker sig over 3 områder og byder på noget for alle, både store og små, nye og øvede. Meget hyggeligt område med charmerende fjeldhygge og et strejf af alpe stemning. OBS! Mulighed for skiferie inkl. togtransport.

Antal piste

19
15
12
12
Læs mere
Åre (tog)
Længst mod nord ligger Åre, som også er nordens største skiområde. Skiferie i Åre minder om skirejser til alperne i Østrig. Dejlig stor destination med flere gode børneområder. OBS! Mulighed for skiferie inkl. togtransport.

Antal piste

18
33
32
5
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra