Vinterferie
Sommerferie

Skiferie i Østrig - nyd en aktiv ferie i det flotte alpeland med gode forhold, velfungerende lifte og med lange piste. Skirejser til Østrig er meget populært - det østrigske folk har sin helt egen udadvendte gæstfrihed, som igennem mange år har tiltalt danske skiturister. FJÄLLFERIE tilbyder kør-selv skiferie til Østrig - find mulighedrne her og book din skiferie. 

 


Chalets op til 30 pers.
FJÄLLFERIE kan her præsentere forskellige chaleter ved de kendte områder Flachau og Wagrain i Østrig. Det er komfortable chalets, der kombinerer et flot design med charmen og hyggen ved en traditionel bjerghytte.

Antal km piste

113
199
38
Læs mere
Flachau
Flachau henvender sig til både børn og voksne. Området ved Flachau hænger sammen med flere områder bl.a. Wagrain - og her er totalt 205 km sammenhængende piste, og dermed et af de største områder i Østrig

Antal km piste

113
199
38
Læs mere
Gastein
Skiferie i Gastein byder på udfordrende skiløb i områderne Bad Gastein, Bad Hofgastein, Sportgastein og Dorfgastein, med en overvægt af svære piste. I alt 199 km piste, der betjenes med i alt 45 lifte.

Antal km piste

65
105
29
Læs mere
Loser
Skiområdet Loser er beliggende 4 km fra byen Altaussee. Et mindre skiområde i Østrig, men et utroligt attraktivt område for børnefamilier med ski in- ski out til boligen. Loser er et charmerende skiområde, kendt for gode sneforhold.

Antal km piste

21
12
1
Læs mere
Saalbach-Hinterglemm
Ønsker du det bedste til skiferien i Østrig, så er Saalbach/Hinterglemm en oplagt destination. Varierende piste og terræn samt livligt byliv, har i flere år gjort det meget populært. Skiområdet er sammenbygget med Fieberbrunn.

Antal km piste

140
112
18
Læs mere
Silvretta Montafon
Silvreta Montafon er et dejligt område, der bydes på et moderne liftanlæg med piste både for nybegyndere og familier, men også udfordringer og off-piste for de erfarne,

Antal km piste

56
49
8
Læs mere
Sölden
Med de fleste piste over 2.000 m og Østrigs største gletscherområde, er det et af de mest snesikre skiområder i Østrig. Børnevenlige områder på bjerget og i bunden, samt gode muligheder for off-pist.

Antal km piste

70
45
30
Læs mere
St. Johann i Tyrol
Velkendt område for danskerne. Snesikkert familie område tæt ved hyggelig by. Med gode muligheder for begyndere og lettere øvede, men samtidig også muligheder for eksperten.

Antal km piste

16
22
4
Læs mere
Wagrain
Stort område som hænger sammen med Flachau og flere andre områder - i alt 205 km. sammenhængende piste. Et meget populært skiferie område blandt danskere - så vær hurtigt med din bestilling.

Antal km piste

113
199
38
Læs mere
Zell am See
Zell am See i Østrig har alt hvad man kan ønske sig til en skiferie. Og med den hyggelige by lige ved søen, keder du dig ikke. Desuden mulighed for at stå på ski på gletscheren Kitzsteinhorn samt ved Saalbach/Hinterglemm

Antal km piste

57
49
32
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra