Vinterferie
Sommerferie

Skiferie i Østrig - nyd en aktiv ferie i det flotte alpeland med gode forhold, velfungerende lifte og med lange piste. Skirejser til Østrig er meget populært - det østrigske folk har sin helt egen udadvendte gæstfrihed, som igennem mange år har tiltalt danske skiturister. FJÄLLFERIE tilbyder kør-selv skiferie til Østrig - find mulighedrne her og book din skiferie. 


Chalets op til 30 pers.
FJÄLLFERIE kan her præsentere forskellige chaleter ved de kendte områder Flachau og Wagrain i Østrig. Det er komfortable chalets, der kombinerer et flot design med charmen og hyggen ved en traditionel bjerghytte.

Antal km piste

113
199
38
Læs mere
Flachau
Flachau henvender sig til både børn og voksne. Området ved Flachau hænger sammen med skiområdet i Wagrain, som ofte benyttes af danske skiturister, og er af mange den foretrukne destination for skiferie i Østrig

Antal km piste

113
199
38
Læs mere
Gastein
Skiferie i Gastein byder på udfordrende skiløb i områderne Bad Gastein og Bad Hofgastein, med en overvægt af svære. piste. I alt 199 km piste, der betjenes med i alt 42 lifte. Desuden 50 km. langrendsløjper.

Antal km piste

65
105
29
Læs mere
Loser
Skiområdet Loser er beliggende 4 km fra byen Altaussee. Det er et relativt lille skiområde i Østrig, men et utroligt attraktivt område for børnefamilier. Loser er et charmerende skiområde, kendt for gode sneforhold.

Antal km piste

18
12
3
Læs mere
Saalbach-Hinterglemm
Ønsker du det bedste til skiferien i Østrig, så er Saalbach / Hinterglemm en oplagt destination. Varierende piste og terræn samt livligt byliv, har i flere år gjort det meget populært. NU sammenbygget med Fieberbrunn.

Antal km piste

140
112
18
Læs mere
Silvretta Montafon
Silvreta Montafon er et dejligt omtåde med gode hyttemuligheder tæt ved liften. Der bydes på et moderne liftanlæg med piste både for nybegyndere og familier, men også udfordringer og off piste for de erfarne

Antal km piste

60
45
8
Læs mere
Sölden
Med de fleste piste over 2.000 m og Østrigs største gletscherområde, er det et af de mest snesikre skiområder i Østrig. Børnevenlige områder på bjerget og i bunden, samt gode muligheder for off-pist.

Antal km piste

70
45
30
Læs mere
St. Johann i Tyrol
Velkendt område for danskerne. Snesikkert familie område tæt ved hyggelig by. Med gode muligheder for begyndere og lettere øvede, men samtidig også muligheder for eksperten.

Antal km piste

16
24
4
Læs mere
Wagrain
Stort område som hænger sammen med Flachau og St. Johann. Wagrain er et meget populært skiferie-område blandt danskere. Stor efterspørgsel er der bl.a. på de danske instruktører på den lokale skiskole.

Antal km piste

113
199
38
Læs mere
Wilder Kaiser
Her får du et af de størst sammenhængende skiområder i Østrig med hele 284 km piste og 90 lifte. Et rigtig dejligt varienrende skiområde, hvortil du har nem kørevej fra motorvejen ind og ud.

Antal km piste

122
129
33
Læs mere
Zell am See
Zell am See i Østrig har alt hvad man kan ønske sig til en skiferie. Og med den hyggelige by lige ved søen, keder du dig ikke. Desuden mulighed for at stå på ski på gletscheren Kitzsteinhorn.

Antal km piste

57
49
32
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra