Sommerferie
Vinterferie

Jagt bussen konkurrence

Hjulene på bussen drejer som bekendt rundt, og i de næste uger kører FJÄLLFERIE med. I hvert fald på udvalgte ruter i Aarhus, Odense og ikke mindst Roskilde.

Reklamerne er ligeledes nøglen til at vinde 5.000 kroner til jeres næste skiferie hos FJÄLLFERIE!

Og det er ganske simpelt at deltage, for ser du en bus med FJÄLLFERIE reklamen, er alt du skal gøre, at tage et billede og dele det i vores opslag på Facebook, som du kan finde her. Tag dem, du gerne vil på skiferie med. Like eller del også gerne.

Konkurrencen kører frem til 8. november 2019, så der er god tid til at finde en bagende. Og når vi 100 billeder i opslaget, trækker vi endnu en vinder den 3. januar 2020!

For at hjælpe lidt på vej, kan du her til højre se, hvordan reklamen ser ud. Dette billede kan dog ikke benyttes i konkurrencen, beklager.


Tilbage er blot at ønske held og lykke til busjægerne!

 

13/09-2019

Jagt bussen konkurrence - FJÂLLFERIE - Skiferie i Norden, Sverige, Norge

Hvis enden er god, er alting godt

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.