Skirejser
Sommerrejser

Udstyr til fritid og udeliv


Få opgraderet dit udstyr til din næste outdoor rejse

 
Udstyr til fritid og udeliv
 
Vi går en lysere sæson i møde, og som skisæsonen så småt lakker mod enden begynder naturen at byde på et hav af nye oplevelser fyldt med fuglesang og et blomstrende forår.
 
Hvis du går og drømmer om en rejse i sommerhalvåret fyldt med sjove aktiviteter i det fri, så kan det være du skal tjekke FJÄLLFERIEs Skishop ud. Det er nemlig ikke bare godt skiudstyr, du kan købe her men også et stort udvalg af udstyr til andre aktiviteter i naturen.
 
Under kategorien outdoor finder du alt det udstyr, du skal bruge til et aktivt udeliv i naturen, og produkterne er både prisvenlige og i høj kvalitet. Udvalget spænder vidt fra lækre rygsække, cykelbriller og til overtøj til alt slags vind og vejr både til voksne og børn. 
 
 
 Køb dit outdoor-udstyr i vores skishop - alt fra rygsække, rejsetasker, cykeludstyr til overtøj til både børn og voksneHer er alt det udstyr du skal bruge til en vandreferie eller cykelferie og til andet friluftsliv.
 
 
Hvis du har en vandre- eller cykelferie i vente, og dit udstyr trænger til en opgradering, så er det et godt sted at starte. 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra