Sommerferie
Vinterferie

Om FJÄLLFERIE

FJÄLLFERIE - 2020/2021 den 27. sæson.


FJÄLLFERIE er et 100% dansk ejet familie firma, der som målsætning har at give den bedste personlige service igennem hele forløbet, fra leje af feriebolig og til ferien er slut. Vore 4 grundsten har fra begyndelsen været:
Høj kvalitet - Lav pris - God service - Tilfredse kunder.

Firmaet startede med salgskontor på Sjælland og Jylland, men efterhånden som internettet overtog mere og mere, besluttede vi at placere hele firmaet i Nordjylland, så i dag findes både produktionen, administrationen og salg på Pindborggade i Sæby. 
Vi tilbyder det største udvalg af hytter og lejligheder på de bedste skiområder i Sverige og Norge,
og har ligeledes et stort udbud af muligheder for skiferie i Østrig, Italien og Schweiz.

Desuden tilbydes et meget stort udbud af familie-, sol- og temaferie om sommeren.
Vore sælgere er uddannet indenfor rejsebranchen og har mange års erfaring indenfor både sommer- og skiferie. 

FJÄLLFERIE har fra starten valgt ikke at pålægge priserne ekspeditionsgebyr, og selvom mange efterhånden pålægger disse gebyrer - selv ved et telefonopkald - så fastholder vi, at vore kunder ikke skal betale gebyr, for at handle med os.

FJÄLLFERIE er medlem af Rejsegarantifonden. For at sikre vore kunder bedst muligt, har vi også en udvidet ansvarsforsikring gennem Europæiske Rejseforsikring. FJÄLLFERIE er desuden medlem af Pakkerejse-Ankenævnet.

Vi håber selvfølgelig, at du og din familie vælger FJÄLLFERIE til at arrangere din næste ferie, og uanset om du ønsker at bestille eller har behov for yderligere information, så sidder vi klar ved telefonen.


VI BEHANDLER VORE KUNDER, SOM VI SELV ØNSKER AT BLIVE BEHANDLET

Læs mere om Skiferie - Sommerferie - Restpladser - ClubXtra

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.