Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie


Sommerferie med sol, vand og varme:
Her finder du hoteller eller lejlighedsresort beliggende tæt ved kyst og strand. Det centrale er sol og vand, men mange steder er der også god mulighed for at se nærmere på de lokale seværdigheder og smukke byer. De behagelige middelhavstemperaturer giver en lang sæson med lune aftener.

Vi tilbyder Solferie og Badeferie i Kroatien


Kroatien - Istrien - Mobilhomes
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige mobilhomes på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Istrien - Lejligheder
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige lejlighedsresorts på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Istrien - Hoteller
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige hoteller på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Dalmatien
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem mobilhomes og lejligheder i stort resort i Dalmatien.
Læs mere
Kroatien - Villa m/pool
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med masser af oplevelser i by, kultur og natur, får du her en perfekt sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige villaer med egen swimmingpool i Kroatien
Læs mere
Kroatien - Cruise
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie med cruise langs den smukke kyst.
Læs mere
Kroatien - By & Kultur
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa. Med spændende byer, kultur og natur får du her byferie for voksne, som udover sommerperioden, egner sig perfekt til april og maj samt september og oktober.
Læs mere
Italien - Adriaterhavet
Kør selv bilferie til Adriaterhavet i Italien er særdeles populær blandt danskerne for sommerferie. Skønne brede sandstrande med lavt vand, som er perfekt til de små børn. OBS! LUKKET FOR SALG I ØJEBLIKKET - ER UNDER GENOPBYGNING.
Læs mere
Italien - Gardasøen
Gardasøen er Italiens største sø og nok det mest kendte rejsemål i Italien for sommerferie. Tag bilferien fra nord til syd langs søen og se hvordan naturen skifter udseende på de 50 km. OBS! LUKKET FOR SALG I ØJEBLIKKET - ER UNDER GENOPBYGNING.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra