Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie


Sommerferie med sol, vand og varme:
Her finder du hoteller eller lejlighedsresort beliggende tæt ved kyst og strand. Det centrale er sol og vand, men mange steder er der også god mulighed for at se nærmere på de lokale seværdigheder og smukke byer. De behagelige middelhavstemperaturer giver en lang sæson med lune aftener.

Vi tilbyder Solferie og Badeferie i Kroatien


Kroatien - Istrien - Mobilhomes
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige mobilhomes på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Istrien - Lejligheder
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige lejlighedsresorts på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Istrien - Hoteller
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige hoteller på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Dalmatien
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem mobilhomes og lejligheder i stort resort i Dalmatien.
Læs mere
Kroatien - Villa m/pool
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med masser af oplevelser i by, kultur og natur, får du her en perfekt sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige villaer med egen swimmingpool i Kroatien
Læs mere
Italien - Villa m/pool
Italien er meget populær blandt danske gæster - og her får du en anderledes mulighed for ferie med sol og sommer for dig selv og familien eller venner. Her kan du vælge mellem forskellige villaer med egen swimmingpool i Italien.
Læs mere
Kroatien - Cruise
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie med cruise langs den smukke kyst.
Læs mere
Kroatien - By & Kultur
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa. Med spændende byer, kultur og natur får du her en spændende byferie for voksne. Med sine lune temperaturer egner Kroatien sig perfekt til ferie allerede fra april og helt frem til oktober.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra