Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie


Sommerferie med sol, vand og varme:
Her finder du hoteller eller lejlighedsresort beliggende tæt ved kyst og strand. Det centrale er sol og vand, men mange steder er der også god mulighed for at se nærmere på de lokale seværdigheder og smukke byer. De behagelige middelhavstemperaturer giver en lang sæson med lune aftener.

Vi tilbyder Solferie og Badeferie i landene
Kroatien og Italien


Kroatien - Istrien - Mobilhomes
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige mobilhomes på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Istrien - Lejligheder
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige lejlighedsresorts på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Istrien - Hoteller
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige hoteller på Istrien.
Læs mere
Kroatien - Kvarner
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem hotel eller lejlighedsresort i Kvarner Bugten.
Læs mere
Kroatien - Dalmatien
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem hotel eller lejlighedsresort i Dalmatien.
Læs mere
Kroatien - Cruise
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie med cruise langs den smukke kyst. Bestil nu med STOR RABAT - flere priser er lige nu nedsat i uge 27 t.o.m. 35.
Læs mere
Italien - Adriaterhavet
Kør selv bilferie til Adriaterhavet i Italien er særdeles populær blandt danskerne for sommerferie - især hos børnefamilierne. Her finder du skønne brede sandstrande med lavt vand, som er perfekt til de små børn.
Læs mere
Italien - Gardasøen
Gardasøen er Italiens største sø og nok det mest kendte rejsemål i Italien for sommerferie. Gardasøen ligger der, hvor Alperne skifter fra høje takkede tinder til bløde bakker og sletter. Tag bilferien fra nord til syd langs søen og se hvordan naturen skifter udseende på de 50 km.
Læs mere
Italien - Ligurien
Perfekt til sol- og badeferie. En af de mindste regioner - grænser mod vest op til Frankrig og mod øst til Toscana. 350 km kyststrækning til den nordlige del af Middelhavet. Skønne strande og mildt klima med bjergene Apenninerne, der beskytter mod kolde vinde.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra