Vinterferie
Sommerferie

Familieferie med All Inclusive


Find sommerferie med All Inclusive hoteller, der egner sig godt til bilferie for hele familien. Udnyt de gode tilbud på de billige All Inclusive hoteller, hvor du har styr på udgiften hjemmefra, og derfor slipper for at hive penge op ad lommen i løbet af ferien.


Læs mere om All Inclusive

All Inclusive Hotel Sonne i Østrig

Beliggende i Saalbach med masser af aktiviteter for børn og voksne f.eks. det pragtfulde vandland Captain Hook. Hotel Sonne har bl.a. legerum, familieområde med swimmingpool og en stor dejlig have samt aktiviteter for børnene i Sonne Mini Club og Sonne Teen Club.

Joker Card med gratis adgang til Captain Hook, lifte og m.m!

All Inclusive Hotel Sonne 1-5 personer

All Inclusive Hotel Wagrainerhof i Østrig

Familievenlige Hotel Wagrainerhof midt i Wagrain. Kun 550 m fra det populære vandland Waterworld Wagrain og 500 m fra liften Grafenbergbahn. Inkl. GRATIS adgang hver dag til Waterworld Wagrain.

Inkl. Salzburger Sportwelt Card & gratis adgang til Waterworld!

All Inclusive Hotel Wagrainerhof 2-5 personer

All Inclusive Hotel Glocknerhof i Østrig

Familievenligt hotel beliggende med flot udsigt over dalen tæt ved byen Berg i Kärnten. All Inclusive med mad, drikkevarer, is til børnene, swimmingpool med vandrutchebane, go-cart, bueskydning, tennis, cykelleje m.m. Nyd en familieferie i flotte omgivelser.

Pool med vandrutchebane, go-cart, bueskydning og m.m.!

All Inclusive Hotel Glocknerhof 2-4 personer

All Inclusive Hotel Der Waldhof i Østrig

Bo med All Inclusive i den hyggelige sommer by Zell am See. Gode muligheder for familien både på hotellet og i byen - bl.a. masser af vandaktiviteter ved søen. Hotellet har bl.a. solhave med opvarmet swimmingpool.

Bo i den hyggelige by Zell am See på familievenligt hotel!

All Inclusive Hotel Der Waldhof 2-5 personer

All Inclusive Vitalhotel Gosau i Østrig

Vitalhotel Gosau i Gosau er et familievenligt hotel i rolige omgivelser med 400 m til centrum med restauranter og butikker. Hotellet har legerum, Kids-Club og børnepasning fra 3-12 år. Flere gange ugentlig arrangeres børneaftener med bio eller børne disco. Desuden inkl. Salzkammergut Adventure Card med mange rabatter.

Familievenligt hotel i roligt område med flot natur!

All Inclusive Vitalhotel Gosau 2-4 personer

All Inclusive Hotel Gut Wenghof i Østrig

Gut Wenghof er et dejligt sommerhotel for familien ved den lille landsby Werfenweng. Beliggende i solrige omgivelser ved Tennen bjergene. Tilbyder inden- og udendørs swimmingpool samt masser af muligheder for børnene bl.a. i børneklubben.

Familievenligt hotel i smukke omgivelser!

All Inclusive Hotel Gut Wenghof 2-5 personer

All Inclusive Hotel Amadeus Micheluzzi i Østrig

Hotel Amadeus Micheluzzi er beliggende i udkanten af byen Serfaus. Familievenlige forhold og inklusiv Super Summer Card som giver mulighed for f.eks. gratis lifte, adgang til eventyr legeland, sommer parker og daglig underholdning for børn.

Super Summer Card - gratis lifte, Sommer Park og m.m.!

All Inclusive Hotel Amadeus Micheluzzi 2-4 personer

All Inclusive Hotel Narcis i Kroatien

Beliggende ved Maslinica bugten - en af Rabac´s smukkeste bugter - finder du Hotel Narcis. Her bor man tæt ved strand og med et godt udbud af aktiviteter og poolområder. Du bor med mulighed for All Inclusive inkl. drikkevarer hele dagen. Desuden børneklub for 6-12 årige med forskellige aktiviteter.

Flot og børnevenligt område med mulighed for Light All Inclusive!

All Inclusive Hotel Narcis - 2-4 personer

All Inclusive Hotel Funimation i Kroatien

I den nordlige del af Zadar ligger All inclusive Hotel Funimation. Et familievenligt hotel med masser af valgmuligheder og aktiviteter for børnefamilier. Et hotel med gang i den og masser af plads til børnefamilier.

Bo med All Inclusive på et hotel med et væld af muligheder!

All Inclusive Hotel Funimation 2-5 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra