Vinterferie
Sommerferie

Når du holder sommerferie med familien i Schweiz, kan du bo i dejlige og moderne lejligheder i det flotte Rocksresort i LAAX, eller på lækkert hotel i Davos, hvor der begge steder lægges vægt på gode forhold for hele familien. Så du finder gode aktiviteter og muligheder for børnene. Naturen og alperne omkring er også et vigtigt tema - hvorfor der tages udgangspunkt i netop dette.


Læs mere om Schweiz

Hilton Garden Inn i Davos

Bo på det flotte Hotel Hilton Garden Inn midt i Davos - familievenlig sommerferie med ekstra fokus på luksus og kvalitet - og med naturen i centrum. Gode muligheder for at vandre og cykle eller tag en tur på toppen med liften. GRATIS sommerprogram Davos Active med aktiviteter henvendt til familier.

Familieferie med ekstra luksus - GRATIS aktiviteter med Davos Active!

Hilton Garden Inn - 2-5 personer

Rocksresort ved LAAX

Bo i de flotte Rocksresort lejligheder - familievenlig sommerferie med fokus på natur og samvær. Super muligheder for at vandre og cykle i den flotte natur ved LAAX. Nyd også de smukke badesøer, og en tur på toppen med liften, som du finder lige ved siden af lejlighederne. Masser af aktiviteter ved lejlighederne for børnene.

Flotte lejligheder i skøn natur - Familieferien du husker!

Rocksresort - 4-8 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra