Vinterferie
Sommerferie

Ferie med familien i Schweiz byder på dejlige og moderne lejligheder i de flotte Rocksresort eller Peaks Place i LAAX, eller på lækkert hotel i Davos. Der lægges vægt på gode forhold for familien og med aktiviteter og muligheder for børnene, hvor naturen og alperne er et vigtigt tema.


Læs mere om Schweiz

Hilton Garden Inn i Davos

Bo på det flotte Hotel Hilton Garden Inn midt i Davos - familievenlig sommerferie med ekstra fokus på kvalitet - og med naturen i centrum. Gode muligheder for at vandre og cykle eller tag en tur på toppen med liften. GRATIS sommerprogram Davos Active med aktiviteter henvendt til familier.

Ekstra luksus - GRATIS aktiviteter med Davos Active!

Hilton Garden Inn 2-5 personer

Rocksresort ved Laax

Bo i de flotte Rocksresort lejligheder - familievenlig sommerferie med fokus på natur og samvær. Super mulighed for at vandre og cykle i den flotte natur ved LAAX. Nyd også de smukke badesøer, og en tur på toppen med liften, som du finder lige ved lejlighederne. Masser af aktiviteter ved lejlighederne for børnene.

Flotte lejligheder i skøn natur - Familieferien du husker!

Rocksresort 2-9 personer

Peaks Place ved Laax

Bo i det flotte lejlighedskompleks - sommerferie med fokus på natur og samvær. Super mulighed for at vandre og cykle i den flotte natur ved LAAX. Nyd også de smukke badesøer, og en tur på toppen med liften, som du finder tæt ved lejlighederne. Nyd desuden dejlig restautant og lækkert wellnessområde.

Skøn natur - dejlig wellnessområde - vandre og cykel!

Peaks Place 2-8 personer

Signina Hotel i Laax

Bo på det hyggelige Signina Hotel ved Laax - sommerferie med smuk natur omkring dig. Super mulighed for at vandre og cykle, nyd også de smukke badesøer, og en tur på toppen med liften, som du finder ved hotellet. Desuden flere aktiviteter på og ved hotellet.

Hyggeligt hotel - vær aktiv i den smukke natur!

Signina Hotel 2-3 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra