Vinterferie
Sommerferie

Her får du mulighed for at bestille sommerferie med ophold på hoteller, beliggende i naturomgivelser med gode vandreruter. Dvs. at du kun bor på dette ene hotel, eller flere hvis dette ønskes, og herfra selv benytter områdets vandre muligheder. Personalet på hotellerne er selvfølgelig altid behjælpelig med at forslå de bedste ruter ud fra dine krav.

Vandreferie på Hotel Los Andes i Italien

Hotel Los Andes ligger i den lille bjergby Castello di Fiemme med flot udsigt over dalen i Val di Fiemme. Du bor midt i Dolomitterne med gode muligheder for vandreture på egen hånd, eller benyt de dagligt guidede ture samt andre aktivitetsmuligheder.

Ro og flot udsigt i dejlig italiensk bjergby - mulighed for guidede ture!

Hotel Los Andes - 2 personer

Vandreferie på Vandrehotel Erika i Østrig

Erika er beliggende midt i den lille by Wagrain - som er velkendt blandt danskere. Et mindre men hyggeligt hotel med god service, hvor du føler dig hjemme - og med nem adgang til vandring i det flotte bjergområde. Inkl. i prisen har du Salzburger Sportwelt Card, som giver rabat til flere forskellige ting. Hotellet er nyrenoveret i 2018.

Prisbilligt hotel med god service - inkl. drikke til aftenmiddag!

Vandrehotel Erika - 2-4 personer

Vandreferie på Gasthof Neue Post i Østrig

Gasthof Neue Post ligger i den lille landsby Zwieselstein 4 km syd for Sölden. En rolig og smuk placering mellem de høje alpetoppe med perfekte muligheder for vandreture på egen hånd el. gratis guidede vandreture, som bookes direkte på Gasthof Neue Post.

Ötztal dalen "et paradis for vandreture i bjergene"

Gasthof Neue Post - 2-4 personer

Vandreferie på Gasthof Paternwirt i Østrig

Gasthof Paternwirt er beliggende i den lille by Maria Luggau i Kärnten tæt ved den Italienske grænse. Du får et betagende bjergområde med hele 300 km markerede vandreruter. Lige udenfor døren starter både alm. vandreture og mere krævende bjergvandring. 1 x guided vandretur om ugen samt vandrekort, stave og rygsæk.

300 km markerede vandreruter i den smukke Lesachdal!

Gasthof Paternwirt - 2-3 personer

Vandreferie på Hotel Knollhof i Østrig

Bor du på Hotel Knollhof, har du direkte adgang til de mange vandremuligheder i området ved Ramsau. Her kan vælges mellem flere rundture, og her er noget for alle niveauer. Inkluderet er også "Schladming-Dachstein Sommercard", som byder på masser af gratis og rabatterede oplevelser og aktiviteter.

Direkte adgang til vandrestier i Ramsau - inkl. "Schladming-Dacstein Card"!

Hotel Knollhof - 2 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra