Vinterferie
Sommerferie

Sommerferie med ophold på hoteller beliggende i naturomgivelser med gode vandreruter. Bo på ét hotel, eller flere hvis dette ønskes, og benyt herfra områdets muligheder. Personalet på hotellet er selvfølgelig behjælpelig med at forslå de bedste ruter.

Vandreferie på Residence zum Rössl i Italien

Residence zum Rössl ligger i den lille bjerglandsby Anterivo - Altrei. Du bor med en smuk og solrig beliggenhed omgivet af flot natur i naturparken Trudnerhorn - med gode muligheder for vandreture på egen hånd.

Ro og flot natur i lille hyggelig italiensk bjergby!

Residence zum Rössl - 2-4 personer

Vandreferie på Vandrehotel Erika i Østrig

Erika er beliggende midt i den lille by Wagrain - som er velkendt blandt danskere. Et mindre men hyggeligt hotel med god service, hvor du føler dig hjemme - og med nem adgang til vandring i det flotte bjergområde. Inkl. i prisen har du Salzburger Sportwelt Card, som giver rabat til flere forskellige ting.

Prisbilligt hotel med god service - inkl. drikke til aftenmiddag!
OBS! Her får du book tidlig rabat - klik ind og læs mere

Vandrehotel Erika 2-4 personer

Vandreferie på Gasthof Neue Post i Østrig

Gasthof Neue Post ligger i den lille landsby Zwieselstein 4 km syd for Sölden. En rolig og smuk placering mellem de høje alpetoppe med perfekte muligheder for vandreture på egen hånd el. gratis guidede vandreture, som bookes direkte på Gasthof Neue Post.

Ötztal dalen "et paradis for vandreture i bjergene"

Gasthof Neue Post 2-4 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra