Vinterferie
Sommerferie

Her får du mulighed for at bestille sommerferie med ophold på hoteller i naturomgivelser med gode cykelruter. Dvs. at du kun bor på dette ene hotel, eller flere hvis dette ønskes, og herfra selv benytter områdets cykel muligheder. Personalet på hotellerne er selvfølgelig altid behjælpelig med at forslå de bedste ruter ud fra dine krav.

Cykelferie på Hotel Los Andes i Italien

Hotel Los Andes ligger i den lille bjergby Castello di Fiemme med flot udsigt over dalen i Val di Fiemme. Du bor midt i Dolomitterne med gode muligheder for cykelture på egen hånd, eller benyt de dagligt guidede ture samt andre aktivitetsmuligheder.

Ro og flot udsigt i dejlig italiensk bjergby - mulighed for guidede ture!

Hotel Los Andes - 2 personer

Cykelferie på Hotel Bergrose i Østrig

Hotel Bergrose ligger ved den lille by Strobl ved søen Wolfgangsee. Her får du et godt udgangspunkt for cykelture på egen hånd i området Salzkammergut, som bl.a. byder på mange smukke søer. Eller benyt områdets andre aktiviteter med Salzkammergut adventure kortet. Du finder også forslag til cykelture i området.

Bo på 4 stjernet hotel ved søen Wolfgangsee!

Hotel Bergrose - 2 personer

Cykelferie på Gasthof Zinkenbachmühle i Østrig

Gasthof Zinkenbachmühle ligger i den lille by Abersee ved søen Wolfgangsee. Her får du et godt udgangspunkt for cykelture på egen hånd i området Salzkammergut bl.a. med mange smukke søer. Eller benyt områdets andre aktiviteter med Salzkammergut adventure kortet. Du finder også forslag til cykelture i området.

Bo i Abersee som er beliggende helt ned til søen Wolfgangsee!

Gasthof Zinkenbachmühle - 2 personer

Cykelferie på Hotel Tauernhof i Østrig

Et populært hotel for de aktive feriegæster. På dette hotel i Flachau har du et rigtig godt udgangspunkt for din cykelferie. Et stort udvalg af aktiviteter er inkl. i prisen bl.a. daglige mountainbike- og vandreture samt aktiviteterne i den store Fun Park.

Helpension, høj service, masser af aktiviteter - og specialister på cykelferie!

Hotel Tauernhof - 2-5 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra