Vinterferie
Sommerferie

Sommerferie med ophold på hoteller i naturomgivelser med gode cykelruter. Bo på ét hotel eller flere hvis dette ønskes, og benyt herfra områdets muligheder. Personalet på hotellet er selvfølgelig behjælpelig med at forslå de bedste ruter.

Cykelferie på Hotel Tauernhof i Østrig

Populært hotel for de aktive gæster. På dette hotel i Flachau har du et rigtig godt udgangspunkt for din cykelferie. Et stort udvalg af aktiviteter er inkl. i prisen bl.a. daglige mountainbike- og vandreture samt aktiviteterne i den store Fun Park.

Helpension og høj service - specialister på cykelferie!

Hotel Tauernhof 2-5 personer

Cykelferie på Hotel Los Andes i Italien

Hotel Los Andes ligger i den lille bjergby Castello di Fiemme med flot udsigt over dalen i Val di Fiemme. Du bor midt i Dolomitterne med gode muligheder for cykelture på egen hånd, eller benyt de dagligt guidede ture samt andre aktivitetsmuligheder.

Ro og flot udsigt i dejlig italiensk bjergby - mulighed for guidede ture!

Hotel Los Andes - 2 personer

Cykelferie på Hotel Bergrose i Østrig

Hotel Bergrose ligger ved den lille by Strobl ved søen Wolfgangsee. Her får du et godt udgangspunkt for cykelture på egen hånd i området Salzkammergut, som bl.a. byder på mange smukke søer. Eller benyt områdets andre aktiviteter med Salzkammergut adventure kortet. Du finder også forslag til cykelture i området.

4 stjernet hotel ved søen Wolfgangsee!

Hotel Bergrose 2 personer

Cykelferie på Gasthof Zinkenbachmühle i Østrig

Gasthof Zinkenbachmühle ligger i den lille by Abersee ved søen Wolfgangsee. Her får du et godt udgangspunkt for cykelture på egen hånd i området Salzkammergut bl.a. med mange smukke søer. Eller benyt områdets andre aktiviteter med Salzkammergut adventure kortet. Du finder også forslag til cykelture i området.

Bo i Abersee som er beliggende ned til søen Wolfgangsee!

Gasthof Zinkenbachmühle 2 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra