Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie i Kroatien


Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige lejlighedsresorts på Istrien.

Umag - Resort Polynesia

Resort Polynesia ligger på strandpromenaden 3 kilometer fra centrum af Umag. Et resort med masser af plads og et væld af aktivitetsmuligheder.

Der er noget for enhver smag. Resort Polynesia - et væld af muligheder!

Resort Polynesia - 2-5 personer

Umag - Resort Sol Stella Maris

Resort Sol Stella Maris i Umag har alt, hvad I behøver for en aktiv ferie. Kort afstand til stranden, poolområde, sportsaktiviteter til lands og vands samt aktiviteter for de små og lidt større børn.

Bo godt i dejlige lejligheder ved Umag!

Resort Sol Stella Maris - 2-4 personer

Umag - Resort Sol Amfora

Resort Sol Amfora i Umag har alt, hvad I behøver for en aktiv ferie. Kort afstand til stranden, poolområde, sportsaktiviteter til lands og vands samt aktiviteter for de små og lidt større børn. Beliggende indenfor samme resort som Sol Stella Maris.

Centralt i familievenligt resort ved Umag - lejligheder med plads op til 6 pers.!

Resort Sol Amfora - 2-6 personer

Umag - Resort Sol Katoro

Resort Sol Katoro ligger 3 kilometer fra centrum af Umag - fint område for familien med. masser af aktivitetsmuligheder og underholdning. Her får du et stort pool område med plads til forskellige aldre, og en beliggenhed ned til vandet.

Masser af aktiviteter og underholdning!

Resort Sol Katoro - 2-5 personer

Pula - Park Plaza Verudela Resort

Familievenlig ferieby tæt ved Pula med stort poolområde og masser af aktiviteter. I feriebyen finder du også restauranter, butikker og caféer - og du har nem adgang til den spændende by Pula.

Lækkert poolområde med adgang til stranden!

Park Plaza Verudela Resort - 2-6 personer

Pula - Park Plaza Verudela Beach Resort

Nyrenoverede lejligheder fra 2020 beliggende tæt på havet og lige ved Park Plaza Verudela ferieby, hvor faciliteterne kan benyttes - dejligt område for børnefamilier med lækkert poolområde og miniklub for børnene ved feriebyen.
Tæt på strand og pool!

Park Plaza Verudela Beach Resort - 2-4 personer

Medulin - Resort Kazela

Bo i det dejlige område ved Medulin - et stort resort med lejligheder og mobilhomes. Området byder udover restauranter, barer og supermarked også på en lang strand, et nyrenoveret område mellem boligerne med 2 swimmingpools samt et stort udbud af sportsaktiviteter som f.eks. tennis, beachvolley, minigolf og vandaktiviteter.

Bo i det populære område ved Medulin - stort resort med masser af aktiviteter!

Resort Kazela - 2-5 personer

Vrsar - Resort Belvedere

Tæt på den gamle bydel i Vrsar og promenaden ligger Resort Belvedere. Da resortet ligger på en let skrånende grund, er der en smuk udsigt ud over marina, øer og havet. Børnene har mulighed for at deltage i aktiviteter og er man interesseret i at være aktiv, er der mange muligheder.

Bo tæt på den gamle bydel i Vrsar tæt på vandet!

Resort Belvedere - 2-4 personer

Valbandon - Resort Bi-Village

Resort Bi-Village er en stor plads tæt ved vandet i Valbandon - tæt ved Fazana og 7 km fra Pula. Et stort område perfekt for børn og med masser af vandaktiviteter. Beliggende tæt ved vandet og lige overfor nationalparken Brioni Islands.

Masser af muligheder for børnene - lige overfor nationalparken Brioni Islands!

Resort Bi-Village - 2-6 personer

Savudrija (Umag) - Resort Skiper

Resort Skiper ligger nord for Umag ud til vandet med udsigt mod Slovenien og Italien. Et resort med muligheder og aktiviteter for familien, og du bor i rummelige lejligheder med plads op til 6 pers.

Bo ned til vandet tæt ved grænsen til Slovenien - gode og rummelige lejligheder!

Resort Skiper - 2-6 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra