Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie i Kroatien


Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige lejlighedsresorts på Istrien.

Umag - Resort Sol Amfora

Resort Sol Amfora i Umag har alt, hvad I behøver for en aktiv ferie. Kort afstand til stranden, poolområde, sportsaktiviteter til lands og vands samt aktiviteter for de små og lidt større børn. Beliggende indenfor samme resort som Sol Stella.

Familievenligt resort ved Umag - med plads op til 7 pers.!

Resort Sol Amfora 2-7 personer

Umag - Resort Sol Stella

Resort Sol Stella i Umag har alt, hvad I behøver for en aktiv ferie. Kort afstand til stranden, poolområde, sportsaktiviteter til lands og vands samt aktiviteter for de små og lidt større børn.

Bo godt i dejlige lejligheder ved Umag!

Resort Sol Stella 2-4 personer

Umag - Resort Istrien Villas

Resort Istrian Villas i Umag tilbyder dejlige store boliger - beliggende i samme område som Sol Stella og Sol Amfora, og med de samme gode muligheder for hele familien i dette resort. Kort afstand til stranden, poolområde, sportsaktiviteter til lands og vands samt aktiviteter for de små og lidt større børn. 

Store dejlige boliger - Familievenligt resort ved Umag!

Resort Istrian Villas 2-6 personer

Umag - Resort Sol Katoro

Resort Sol Katoro ligger 3 kilometer fra centrum af Umag - fint område for familien med. masser af aktivitetsmuligheder og underholdning. Her får du et stort pool område med plads til forskellige aldre, og en beliggenhed ned til vandet.

Masser af aktiviteter og underholdning!

Resort Sol Katoro 2-5 personer

Umag - Resort Polynesia

Resort Polynesia er beliggende i det nordlige Istrien ved Umag - på strandpromenaden 3 kilometer fra centrum. Her bor du i et resort med masser af plads og et væld af aktivitetsmuligheder og underholdning for hele familien.

Noget for enhver smag - et væld af muligheder!

Resort Polynesia 2-5 personer

Vrsar - Resort Belvedere

Tæt på den gamle bydel i Vrsar og promenaden ligger Resort Belvedere. Da resortet ligger på en let skrånende grund, er der en smuk udsigt ud over marina, øer og havet. Børnene har mulighed for at deltage i aktiviteter og er man interesseret i at være aktiv, er der mange muligheder.

Lige ned til vandet - tæt på den gamle bydel i Vrsar!

Resort Belvedere 2-4 personer

Valbandon - Resort Bi-Village

Resort Bi-Village er en stor plads tæt ved vandet i Valbandon - tæt ved Fazana og 7 km fra Pula. Et stort område perfekt for børn og med masser af vandaktiviteter. Beliggende tæt ved vandet og lige overfor nationalparken Brioni Islands.

Perfekt for børnene - lige overfor nationalpark Brioni Islands!

Resort Bi-Village 2-6 personer

Pula - Park Plaza Verudela Resort

Familievenlig ferieby tæt ved Pula med stort poolområde og masser af aktiviteter. I feriebyen finder du også restauranter, butikker og caféer - og du har nem adgang til den spændende by Pula.

Lækkert poolområde med adgang til stranden!

Park Plaza Verudela Resort 2-6 personer

Pula - Arena Verudela Beach

Nyrenoverede lejligheder fra 2020 beliggende tæt på havet og lige ved Park Plaza Verudela ferieby, hvor faciliteterne kan benyttes - dejligt område for børnefamilier med lækkert poolområde og miniklub for børnene ved feriebyen.

Tæt på strand og pool!

Arena Verudela Beach 2-4 personer

Medulin - Resort Kazela

Bo ved vandet i det dejlige område ved Medulin - et stort resort med lejligheder og mobilhomes. Området byder udover restauranter, barer og supermarked også på en lang strand, stort område med 2 swimmingpools samt et stort udbud af sportsaktiviteter som f.eks. tennis, beachvolley, minigolf og vandaktiviteter.

Bo ved vandet - stort resort med masser af aktiviteter!

Resort Kazela 2-5 personer

Rovinj - Resort Amarin

Dejligt resort for hele familien med et skønt område ved pool og strand med flot udsigt mod den gamle bydel i Rovinj. Gode muligheder for aktiviteter både på land og på vand samt restaurant muligheder for enhver smag. Husk også at besøge Rovinj (4 km) med den smukke gamle bydel beliggende på den lille halvø. 

Flot beliggende ned til vandet - tæt den smukke by Rovinj!

Resort Amarin 2-5 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra