Vinterferie
Sommerferie

Vandreferie for alle:
Oplev naturen fra sin smukkeste side - tag på vandreferie og hold aktiv ferie med naturrige oplevelser. Det kan foregå på alle niveauer - området Salzkammergut i Østrig er f.eks. kendt for gode vandreture/ruter til både børn og voksne. Vandreruten er familievenlig og byder bl.a. på søer, floder, idylliske byer samt mangfoldig natur fra de smukke bjerge. Her findes også vandreture for mere erfarne, og f.eks. med overnatning i alpehytter.

Du vælger selv, om det skal være fastlagte vandreture, eller om du ønsker at bo på samme hotel, og vandre i området på egen hånd.

Vi tilbyder vandreferie i landene Østrig, Italien og Sverige.

Se udvalget af fastlagte vandreture og vandreferie på egen hånd her.

 


Fastlagte vandreture
Her finder du sommerferie med vandreture, som på forhånd er planlagt til en samlet pakkepris. Dvs. en færdig pakke med en bestemt vandrerute, overnatninger forskellige steder, bagage transfer fra hotel til hotel, vandrekort m.m., service hotline tlf. og andre ting inkluderet. OBS! Selve vandreturen foregår dog stadig på egen hånd
Læs mere
Vandreferie på egen hånd
Her får du mulighed for at bestille sommerferie med ophold på hoteller, beliggende i naturomgivelser med gode vandreruter. Dvs. at du kun bor på dette ene hotel, eller flere hvis dette ønskes, og herfra selv benytter områdets vandre muligheder. Personalet på hotellerne er selvfølgelig altid behjælpelig med at forslå de bedste ruter ud fra dine krav.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra