Sommerferie
Vinterferie

Vandreferie

Vandreferie for alle:
Oplev naturen fra sin smukkeste side - tag på vandreferie og hold aktiv ferie med naturrige oplevelser. Det kan foregå på alle niveauer - området Salzkammergut i Østrig er f.eks. kendt for gode vandreture/ruter til både børn og voksne. Vandreruten er familievenlig og byder bl.a. på søer, floder, idylliske byer samt mangfoldig natur fra de smukke bjerge. Her findes også vandreture for mere erfarne, og f.eks. med overnatning i alpehytter.

Du vælger selv, om det skal være fastlagte vandreture, eller om du ønsker at bo på samme hotel, og vandre i området på egen hånd.

Vi tilbyder vandreferie i landene Østrig, Italien og Sverige.

Se udvalget af fastlagte vandreture og vandreferie på egen hånd her.

 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.